Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy érősen introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érősen introvertált személynek lehet jól működő kapcsoalta egy extrovertált emberrel?

Figyelt kérdés

Az ellentétek vonzzák egymást?

Én vagyok a zárkózott, nem túl társasági ember. A kiszemeltem szeret eljárni koncertekre, iszogatni a barátaival. Engem is próbált kimozdítani a komfort zónámból, de tudom magamról, hogy egyszerűen képtelen vagyok feloldódni nagyobb társaságban. Inkább a párommal vagy 1-2 barátommal, családtagommal tudok leülni iszogatni. Az még komfortos számomra. Sokszor lemondtam a találkozást emiatt, mert beleegyeztem, gondolván, hogy jót tehet kicsit kimozdulni, szokatlan dolgot kipróbálni, de meghátráltam. És igazából nincs is erre szükségem, legfeljebb azért mentem volna, hogy időt töltsünk együtt.

Ez mehet a lapcsolat rovására, vagy van valami megoldás rá?

2018. aug. 8. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha van kitartása a másiknak, hogy kihozza belőled a maximumot, akkor esélye van a kapcsolatnak. Azonban ezt neked is akarni kell, nem szabad befékezned.
2018. aug. 8. 20:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Suba subához, guba gubához. Hasonló a hasonlóval...😉
2018. aug. 8. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem működne. Az eljén talán igen, mikor nagy a megferlelési vágy, de a későbbiekben totál nyomasztó lenne minkét fél számára a másik különbözősége. Azt el tudom képzelni, ha nem túl szélsőséges a két fél, hogy alkalmazkodnak egymáshoz, mert csak kicsdit kell változni, de a te kérdésedből azt szűröm le, hogy ti nem kicsit vagytok eltérő személyiségek.
2018. aug. 8. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva (inkább extrovertált vagyok), engem teljesen kiidegel egy introvertált. Soha nem lehet velük semmit sem csinálni, mindenre csak a nyafi meg a pofavágás. Rettenetesen untatnak, ezért eleve nem is kezdenék kapcsolatba egy ilyen emberrel.

Sajnos a ti esetetekben egy ilyen kapcsolat csak súlyos kompromisszumok árán tudna működni, vagy ha az egyik fél teljesen lemond a saját komfortzónájáról. Mind a két esetben garantált az elhidegülés: a kompromisszum esetében egyikőtök sem lesz igazán elégedett, és kényszernek fog mindent megélni egy idő után, amit a másik kedvéért kell tennie, míg a másik esetben érthető, hogy miért halott ügy a dolog.

2018. aug. 8. 21:28
 15/19 anonim ***** válasza:
# 9: remélem gyereket nem terveztek.
2018. aug. 8. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
En nem sok olyan parrol tudok, akik ezt meg tudtak oldani. Sajnalom, h nem tudok biztatot mondani.
2018. aug. 8. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is intros vagyok, de van hogy eljárogatok ide oda viszont már indulás előtt azon agyalok hogy inkább nem is kéne mennem és lehet jobb lenne lemondani. Vagy ha nem ezen akkor az jut eszembe hogy hú de jó lesz már az ágyikómban lenni. :D

A párom mielőtt összejott velem, nagy bulizós, csajozós, jövős menős srác volt. Amióta velem van egyszer sem ment így nagy társasagba se buliba. Barátokkal összeült de akkor én is ott voltam.

És nem én kértem tőle! Hanem ő döntött így, jó így neki. :)

Szóval lehet hogy fog változni valamelyikőtök valamennyire. :) lehet te leszel kicsit lazább, ő meg kicsit visszafogottabb.

Szerintem egy próbát megér.

24N

2018. aug. 9. 07:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ambivertált vagyok, szóval körülbelül egyformán intro- és extrovertált. Talán én olyan vagyok, aki mindkét szélsőséggel kijövök, mert az időnk felében közös élményekkel tudunk gyarapodni.

De egy intro és egy extro között nincs meg az a minőségi időtöltés szerintem sem, ami fenn tudná tartani a kötődést-szeretetet. Túlságosan különböznek a szükségleteik-igényeik.

2018. aug. 9. 15:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja egyêpkênt nem fog működni plâne nem hosszú tàvon .Mert ha előre lemondod a programot akkor az olyan mintha te màr előre tudtad volna hogy ugy sem fogsz menni plussz a pàrod meg nêlküled fog menni és igy szépen ellesztek egymàs nêlkül és ez vezet majd ellaposodàshoz ami egyenlő lessz a szakitàssal .Ha pàrszor elméssz vele akkor làtni fogja rajtad hogy azért próbàlsz a kedvében jàrni és ha ő is elnézi hogy néha kimaradsz a bulikbol nem fog hisztizni .Szóval csak összekell egyeztetnetek meg kommunikàllni kell nem pedig besértődni ha vmeikötöknek vmi nem tetszik amit a màsik tesz .
2018. aug. 11. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!