Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált férfiak, milyen nektek extrovertált nővel együtt élni?
Arról tudok mesélni milyen volt. Hálistennek már vége, feleségem volt extrovertált. Először jópár évig semmi gond nem volt, jó ehez tudni kell hogy én nagyon türelmes ember vagyok. Aztán egyre jobban zavart, mondjuk meg is hülyült 2 gyerek után, ilyen szülési depresszió féle.
Na mindegy a lényeg a lényeg, hosszútávon szar! Először élveztem kicsit felszabadultam, de az ember akkor is marad az aki, és egy idő után zavaró a sok különbség.
Szerintem színes, vidám élet kerekedik két ilyen ember találkozásakor. De! Ehhez alkalmazkodni kell. A zárkózottnak nyitni, a nyitottnak visszavenni, amikor látja a másikon, h ez már sok. Megbeszélni, hogy kinek mi, mennyi fér bele. A hétköznapokban jó, ha van aki húzza a zárkózottabbat . Véleményem szerint nehezebb 2 introvertáltnak együtt, mert ők nehezen bújnak ki csigaházukból. Nekem új dimenziók nyíltak meg, mikor összekerültem extrovertált párommal.
Egyet azonban ne felejtsünk el! Minden jó kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció. Ha ez nincs meg, akkor SOSASEM lesz jó egy kapcsolat, lehet az 2 nyitott, 2 zárt, vagy egy ilyen- egy olyan ember is.
Az introvertáltnak ezért kell magán dolgoznia, mert ő gyengébb a beszéd terén. Nehezebben mondja ki, ami nyomja a lelkét.
Véleményem szerint nehezebb 2 introvertáltnak együtt, mert ők nehezen bújnak ki csigaházukból.
és akkor mi van??
lehet, hogy nekik így jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!