Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még valaki ilyen cipőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki ilyen cipőben?

Figyelt kérdés

25/l vagyok, van egy férfi, akivel összeismerkedtem még a nyár elején. Az első randin nagyon elvarázsolt, tökéletes volt. Találkoztunk is párszor, le is feküdtünk egymással. Ő olyan, akire mindig vágytam, kívül belül pontosan ugyanolyan. Azt mondja, nagyon elfoglalt, és nemigazán fér az idejébe egy kapcsolat, máskor azt, hogy akar, valamikor meg nemannyira. Tudom, ez egyértelműnek tűnik, hogy nem kellene vele foglalkoznom, de már annyi embert engedtem el, mert gyenge voltam. Nem vagyok elégedett magammal, sosem voltam, meg akarok változni kívül is meg belül is, hogy el tudjam magam fogadni. Olyanok mentek el tőlem, akik velem maradtak volna, ha nem olyan lennék, amilyen vagyok. Ő is velem lenne, ha nem ilyen lennék, úgy érzem.

Nagyon gyengének érzem magam. Van munkahelyem, van diplomám, van lakás, nem vagyok elhízva, nem ilyen problémák vannak. Belső problémám van, nincs önbizalmam, félek vállalni a legbelső énem, félek kimondani, mit szeretnék, mit akarok, félek kérni mástól, félek elfogadni mástól bármit, szeretet, törődést. Sajnos sokat csalódtam, de én is tehetek róla, mert hagytam mindig.

Szeretnék megváltozni. Persze nem csak az éltet, hogy ezért a férfiért, hanem elsősorban magamért.

Azt érzem, hogy megvannak a tervek a fejemben, hogy mit kellene csinálni, de folyton csak beszélek róla, akarat az nulla, valamiért nem megy.

2018. aug. 6. 08:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem a férfiak mondták ezt nekem, és senki más sem mondott nekem semmi ilyesmit, csak végiggondoltam, hogy mi miért történt / történik velem.
2018. aug. 6. 12:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Igazából amikért nem akarnak velem lenni, azok olyan indokok voltak, amiket mindenki másnak is mondanak általában... Előszpr mindig azt, hogy nincs idejük kapcsolatra, aztán persze ez általában kifogás, mert vagy utólag kiderül, mi volt az igazi probléma velük vagy épp velem, vagy az derül ki, hogy van idejük igazából, csak nem velem...

Mindig azt is megkapom, hogy nem velem van a baj, de ez is csak szépítés, meg hogy rendes vagyok, kedves, stb, majd biztos megtalálom a párom... Persze, ha én találkozom egy ilyen pasival, akivel amúgy semmi bajom, nem értem miért ne kellene? Tehát ez is csak kifogás. :D

Konkrétan senki nem mondja meg őszintén, miért nem akar velem lenni.

Nekem ez saját véleményem. Hiába vagyok okos, "szép", kedves, stb, ha ezzel önmagában nem megyek semmire, ezek általános tulajdonságok, sok emberben megvannak.

Aztán ott van a "nincs meg bennem a plusz". Ezt nem igazán értem, mert ha valakivel pl első randin felfaltuk egymást, akkor hogyhogy mégis vonzódott hozzám? Meg eleve, én csak olyannal kezdek, akire ha ránézek, azt mondom, megvan benn, más hogy tud úgy velem lenni, ha nem érzi ezt?

2018. aug. 6. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak a konkrét férfiról szóló részre reaálnék.

Ez tipikusan olyan helyzet, amikor csak a szex kell neki és veled nem fér bele a kapcsolat.

Most hiába akarsz bele kapaszkodni, és hiába olyan okkal, hogy annyi embert engedtél már el. Ezen a gondolkodáson kéne változtatni, ha már felismerted.

2018. aug. 6. 13:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Itt nem az a fő gond, hogy vele mi lesz, ha nem lesz semmi már, akkor nem, hanem hogy nekem hogyan tovább.
2018. aug. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!