Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már, hogy meleg pasiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy meleg pasiba szerettetek bele?

Figyelt kérdés
Mi fogott meg benne?
2018. aug. 2. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem:D
2018. aug. 2. 21:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy csapatban játszottam vele, akkor még nem érdekelt, csak később.... Ekkor már jobban megnéztem és igen kecses a járása. 😐 Kár érte. ☹
2018. aug. 2. 21:42
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Igen, még kamasz koromban. Nem fogod elhinni, de férfiasnak láttam :D
2018. aug. 2. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
2%
Sose lennék rá képes, én undorodom a beteges viselkedésüktől. Annyira látszik a mozdulataikon, beszédükön, hogy nincs rendben az agyuk. Mondhat nekem bárki bármit, számomra ők nem többek egy értelmi fogyatékosnál.
2018. aug. 4. 13:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy annyira visszataszítóak lennének. Tudományosan alátámasztott, hogy nem betegség, de még ha is lenne, isten igazából nem tehetnek róla, mint ahogy a fogyatékosok sem tehetnek a betegségük ellen semmit.

Most inkább az a gáz, hogy "mellényúltam", vagy legalábbis később derült ki számomra.

2018. aug. 6. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerencsére még nem.
2018. aug. 11. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Utólag derült ki, hogy ő a csaj a kapcsolataiban.

Első ránézésre azt mondanád róla, hogy naponta háromszor cseréli a nőket. Megjelenése mozgása a kiállása minden egy huuuuuuuuu férfi. Lélekben meg egy nő. Nagyon jól ért a csajok nyelvén. Döbbenet volt látni a párjával, na nem rossz értelemben, szép pár, női szemmel kár értük.

2018. aug. 11. 18:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Hú, akkor ő lehet, hogy csak "ránézésre" meleg. Ne értsetek félre, semmi problémám a mássággal, csak a kiszemeltnél fájna egy kicsit a szívem. :(
2018. aug. 11. 21:54
 9/11 A kérdező kommentje:
És hogyha kellőképpen szőrösödik, akkor van esély arra, hogy mégis hetero?
2018. aug. 11. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Óóó igen. Volt rá példa. Az első nagy szerelemem. A legjobb barátom volt,mindenben megértett,lelki társam volt. Életem legkeményebb időszaka volt letenni róla,és hát had ne mondjam a női önbizalmam is rendesen taccsra vágta hogy ő ugye nem úúgy volnzódik hozzám. Nem lett belőle kapcsolat,de is akart volna valamit,összezavarodott,láttam rajta hogy szeret a maga módján és ő is azt érzi amit én,csak ugye nem tudott mit kezdeni vele. Végül megszakítottam vele a kapcsolatot mert nem tudta eldönteni mit akar. Egyszer azt mondta sosem érzett még ilyen lány iránt és velem más lenne,el tudná képzelni,másik pillanatban meg biztos volt benne hogy nem menne. Sz@r dolog. Mert olyan megértőek és figyelmesek tudnak lenni,mint egy heteró sem. Ez a csapda :D
2018. aug. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!