Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100%-ban tudom, hogy bejöttem a lánynak, mert ő is megmondta. Mit tegyek?
Adj neki időt. A legtöbb ember nem kapcsolatfüggő, hogy egyikből ki, a másikból be. Hagyd, hogy meggyászolja a kapcsolatot. Ha rendbe jön akkor a terep a tiéd.
Vagy pedig csinálhatod azt is, hogy hagyod az egészet a fenébe és keresel másvalakit.
Honnan tudod, hogy bejösz neki?A vélt dolgok sosem valósak.
Miből gondolod?
Ha voltál szerelmes igazán, akkor tudod hogy milyen az, amikor úgy érzed, hogy egy igazán melléd való emberrel vagy, és nem érdekelnek már a többiek.
Ha egy ilyen mélységű kapcsolatban törés van, akkor azt is fel kell dolgozni, hogy elveszíted azt, akit a legjobban szerettél. Ha olyan volt, hogy nem is akartál mást többé, akkor ez egy ideig nem is változik, hiába lett off a kapcsolat.
A "most nem akar kapcsolatot" mögött az is szokott lenni, hogy még kötődik a másikhoz. Ilyenkor nem tud rád úgy nézni, mert talán még arra vágyik, hogy az előző személlyel álljon helyre a dolog. Sok ilyet láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!