Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miben különbözik egy szerelmes dugás egy pusztán szex volt dugástól? Honnan tudhatja a nő, hogy melyik verzió részese volt?
#9 Én helyedben nem lennék jóban velük akkor így, ha tulajdonképpen hazudtak neked:))
Mit jelentsen az, hogy valaki azt mondja szeret, de aztán utána közli “bocs mégse”?
Amúgy nem szoktam csak szavak alapján meghatározni az ilyesmit, de a hazugság kifejezetten idegesítene.
Szerintem az ember is megpróbálhat õszinte lenni egy kapcsolatban, ne a másiktól várja, hogy találgasson.
#8 Sajnállak, ha szerinted az a norma, hogy mindenki hazudjon az ilyesmiben.
Értem én, hogy vannak akik ezt hazudják, ettõl még nem kéne normának, annyira tök elfogadott dolognak beállítani, s aztán a nõ a hülye, mert “nem olvasott a jelekbõl”, de az teljesen normális, ha valaki hazudik, mi?
12: "Én helyedben nem lennék jóban velük akkor így, ha tulajdonképpen hazudtak neked:))"
Egy szóval se mondták, hogy szerelmesek. Csak én hittem azt. Azt mondják szerettek, de nem szerelemmel.
attól függ. h ki mit ért szerelem alatt. ha azt az érzést keresi, amit 14 évesen érzett az osztálytársa iránt, lehet, hogy 20 év fölött már nem fogja azt a rajongást érezni senki iránt, mert változunk, érünk, felnövünk.
szerintem van különbség a felnőtt meg a tini szerelem között érzetben. csak sokan azt keresik, amit kamaszként éreztek, és minden csalódás nekik, meg semmi sem szerelem. szóval ne keseredj el, kérdező, annak alapján, amit írtál, nagyon szerettek téged, csak magukban nem szerelemként kategorizálták a dolgot.
"Meg sok lány önbizalomhiányos, mint én is"
Meg sok fiú is, csak őket ezért lúzernek szokás titulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!