Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miben különbözik egy szerelmes dugás egy pusztán szex volt dugástól? Honnan tudhatja a nő, hogy melyik verzió részese volt?
Szerintem nem a szexbõl kéne ezt tudni.
Bár biztos van különbség “szerelmes szex” és érzéketlen szex között, de nem azon van a hangsúly. Én nem a szexbõl fogom észre venni a szerelmet, hanem jóval elõtte, azokban a pillanatokban, amikor csak beszélgetünk
Mondjuk ugy hogy nem dugsz olyan ferfivel akit nem ismersz es nem vagy kapcsolatban vele
Akkor nem kell talalgatnod.
Ennyire butak lettek a nok ? Csak ugy dugnak mint a kutyak ?
Amúgy én nem abból veszem észre, hogy szépeket mond s tesz, nem kell szépelegnie. Látom egy emberen valamennyire, ha összeillünk, a beszélgetéseink elmélyültek, nem csak jelentéktelen vonzalom az egész, hanem van némi “spirituális kötelék”.
Volt olyan barátom, aki ajándékkal akart jópofizni, meg nyájas szavakkal, de az ilyesmi nem igazán hat meg.
És osztom az elõbbi véleményeket is, ezt az idõre kéne bízni és nem elsietni semmit.
#5 Mondjuk abból veszed észre leghamarabb, hogy szerelmet vall, nem??
Maradjunk annyiban, hogyha lesz ilyenben részed, akkor észrefogod venni biztosra, egyértelmū jelzésekbõl, nem kell találgatnod.
Ha az elözõ kapcsolatodban ezek az egyértelmū jelzések nem voltak meg (szerelmi vallomás), akkor nincs mirõl beszélni
A szavak önmagukban semmit nem érnek. A legtöbben azt mondják amit a másik hallani akar. Ezt majd érezni fogod.
Én nem mondom annyira az időt, van ahol első vagy második randin van szex és még is együtt vannak évek óta és szeretik egymást.
Vannak akik évekig képesek hazudni és kihasználják a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!