Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Miben különbözik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miben különbözik egy szerelmes dugás egy pusztán szex volt dugástól? Honnan tudhatja a nő, hogy melyik verzió részese volt?

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 08:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Csaj vagyok, de szerintem abból tudni, hogy szex után hogy viselkedik a férfi. Mert előtte úgyis szépeket mond és tesz, hogy megkapjon, de az a lényeg, hogy miután megkapott mit csinál.
2018. júl. 30. 08:57
 2/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem a szexbõl kéne ezt tudni.

Bár biztos van különbség “szerelmes szex” és érzéketlen szex között, de nem azon van a hangsúly. Én nem a szexbõl fogom észre venni a szerelmet, hanem jóval elõtte, azokban a pillanatokban, amikor csak beszélgetünk

2018. júl. 30. 09:08
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

Mondjuk ugy hogy nem dugsz olyan ferfivel akit nem ismersz es nem vagy kapcsolatban vele

Akkor nem kell talalgatnod.

Ennyire butak lettek a nok ? Csak ugy dugnak mint a kutyak ?

2018. júl. 30. 09:09
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
1-es válaszoló + jobban odadigyelünk a másikra nem csak dugás hanem szeretkezés is.
2018. júl. 30. 09:13
 5/20 A kérdező kommentje:
3: Sosem dugtam kapcsolaton kívül, mindig jártam velük, a legrövidebb kapcsolatom is 1 év volt. Én azt hittem szerelmi kapcsolatok voltak, de utólag mind azt mondja, hogy nem volt szerelmes, de kedvelt... Jóban vagyok minddel, szóval nem bosszúból mondják ezt, ezért akaszt ki.
2018. júl. 30. 09:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Amúgy én nem abból veszem észre, hogy szépeket mond s tesz, nem kell szépelegnie. Látom egy emberen valamennyire, ha összeillünk, a beszélgetéseink elmélyültek, nem csak jelentéktelen vonzalom az egész, hanem van némi “spirituális kötelék”.

Volt olyan barátom, aki ajándékkal akart jópofizni, meg nyájas szavakkal, de az ilyesmi nem igazán hat meg.

És osztom az elõbbi véleményeket is, ezt az idõre kéne bízni és nem elsietni semmit.

2018. júl. 30. 09:21
 7/20 anonim ***** válasza:

#5 Mondjuk abból veszed észre leghamarabb, hogy szerelmet vall, nem??

Maradjunk annyiban, hogyha lesz ilyenben részed, akkor észrefogod venni biztosra, egyértelmū jelzésekbõl, nem kell találgatnod.

Ha az elözõ kapcsolatodban ezek az egyértelmū jelzések nem voltak meg (szerelmi vallomás), akkor nincs mirõl beszélni

2018. júl. 30. 09:25
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Jaj hadjukmara szerelmi vallomast...mondani lehet mindent😂
2018. júl. 30. 09:35
 9/20 A kérdező kommentje:
A szeretlek, imádlak szót mind mondta, virágot is hoztak, kedveskedtek, pl ágyba kávé szex után, volt aki még gyűrűt is csináltatott nekem a nagymama aranygyűrűjéből... De konkrét szerelmi vallomás sosem volt, ahol elhangzott volna a "szerelem" szó. Eddig 3 kapcsolatom volt, de utólag mind bevallotta, hogy nem volt szerelmes, pedig nem én kérdeztem rá.
2018. júl. 30. 09:35
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

A szavak önmagukban semmit nem érnek. A legtöbben azt mondják amit a másik hallani akar. Ezt majd érezni fogod.

Én nem mondom annyira az időt, van ahol első vagy második randin van szex és még is együtt vannak évek óta és szeretik egymást.

Vannak akik évekig képesek hazudni és kihasználják a másikat.

2018. júl. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!