Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akit még februárba. Utazás kapcsán. Akkor nagyon jól elvoltunk együtt. Én tökre belézúgtam sajnos. Most legutóbb,megint összefutottunk és odajött és megpuszilt. Jaj annyira cuki volt. Úgy vettem észre ,hogy örült nekem. Nem tehetek róla,de tökre szerelmes vagyok belé. Csak ő sajnos nős,de ezt nekem nem mondta el. Mit csináljak?2018. júl. 28. 22:08
1/1 anonim válasza:
A legjobban teszed, ha békén hagyod, és nem találkozol vele. Nős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!