Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Picit hosszú lesz

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit már elég régóta ismerek(kb 7éve)de csak az utóbbi hónapokban kerültünk közelebb egymáshoz. Igazából mostanában nem talalkoztunk, de egy társkereső oldalon véletlenül egymásba futottunk és azóta rendszeresen beszélgetünk online, bár egyre gyakrabban hív fel mostanában telefonon is :). Legutóbb a gimi környékén talalkoztunk egymassal, de kezdem úgy érezni, hogy ebből valami komolyabb is lehetne,hiszen már napi szinten beszélgetünk egymással és nagyon fesztelen az egész beszélgetés, és úgy érzem hogy az ő részéről is kezd komolyodni a dolog. Ő egy végtelenül aranyos, kedves srác, imádom a humorát, és tényleg eddig még nem tudtam felfedezni benne negatív tulajdonságot. Az a helyzet, hogy szerintem picit nehezen nyílik meg mások előtt, előttem legalább is biztosan. És így nem vagyok benne biztos, hogy tényleg akarja e ezt az egészet velem komolyabban, de konkrétan rákérdezni nem merek tőle. Sokszor tesz megjegyzéseket, és udvarol vagy poénosan megjegyzni hogy nélkülem nem olyan szép az este...stb. De mint mondtam, már régebb ota ismerem, és ő a legtöbb lánnyal, mindig is ilyen kis poénosan viselkdett, igazából ez az oka annak hogy nemtudom, komolyan vehetem e őt. Ja és volt előtte két hatalmas csalódásom, lehet ez is közrejátszik abban, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is szeretne velem komoly kapcsolatban lenni. Én nagyon megkedveltem, és már ott tartok, hogy nagyon szokott hiányozni napkozben is..este meg mégjobban, mikor egyedul vagyok...annyi mindent írnék még, aki kíváncsi a többire az nyugodtan írjon nekem és szívesen elmesélem. A kérdésem a következő: Szerintetek rákérdezzek, hogy komolyan tervez- e velem vagy sem? Nem ciki ha egy lány ilyet kérdez egy pasitól? Köszönöm hogy elolvastad és válaszolsz is rá :) 22/L

2018. júl. 28. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán
2018. júl. 28. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz rá, ha eljön az ideje, megmondja. Ilyen kérdéssel még azt is elijesztheted, aki amúgy később komolyan gondolná. Nem kell mindig mindent előre eldönteni. Örüljetek egymásnak, legyél önmagad. Jelzéseket adhatsz, bátorítani finoman lehet, de ne nyomulj.
2018. júl. 29. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyenlőre még várj egy picit. :)

Leírtak alapján nincs okod izgulni úgy vélem.

Én a párommal szintén neten ismerkedtünk meg. De nálunk az első körben megtortent a kérdés hogy ki mit keres. Komolyat vagy csak kalandot.

Mindketten komolyat kerestünk így is álltunk egymáshoz.

Viszont még így is elojött belőlem 2 hónap ismerkedés után hogy akkor most mi együtt vagyunk vagy hogy is van ez :)

Féltem megkerdezni aztán egyszer csak kiboktem. Mire kiderult ő is ezen agyalt de nem mert rákérdezni.

24N

2018. júl. 29. 15:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez de aranyos :D egyebkent bennem is van egy ilyen erzes, hogy lehetseges fel elmondani amit erez. Gondolom nehez neki ujra megbizni barkiben is, miutan az elozo kapcsolatanak a veszteseget csak segitseggel tudta feldolgozni. Köszi :)
2018. júl. 29. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tolem ilyet kerdeznenek megkerdeznem hogy szerinte mi a komoly
2018. júl. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!