Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálad tartott már sokáig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad tartott már sokáig, vagy ismersz olyat, akinél hosszú ideig tartott a szerelem? (és hány évig)

Figyelt kérdés

2018. júl. 25. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 5-nél több év
2018. júl. 25. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt 2 plátói, mindkettő közel 10 évig tartott (egyiket 6-tól 15 éves koromig szerettem, másikat 17-től 29 éves koromig). A férjemmel viszonzott volt, vele kb. 7 évig tartott. Most 10 év után udvarol úgy, hogy simán visszajöhetne az érzés, de egy dolog miatt kiábrándultam belőle és nem tudom magam túltenni, közben beleszerettem másba, szóval ha mindez nem jött volna közbe, szerintem visszajött volna az érzés.
2018. júl. 25. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Biokémia-fétises igénytelen, cinikus pesszimisták jól figyeljenek. :)
2018. júl. 25. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tizenegy éve szeretem a férjem. Én sem értem. :) Persze voltam rá mérges, voltam csalódott is, de mindig a szerelem lett újra az uralkodó érzés. Szerintem ő is szerelmes. Na ezt még kevésbé értem. De örülök neki:).
2018. júl. 25. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan azt gondoljátok, hogy hazudok, de nem bánom. 42 éve ismerem a férjemet, de még mindig pillangók röpködnek a gyomromban, ha meglátom. A szex meg jobb mint valaha.
2018. júl. 25. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de plátói szerelmeknél, ha túl hosszan tart, az nem egészséges EQ-ra vall, hanem egyfajta függőségre vagy mániára, aminek köze nincs az igaz szerelemhez. Második voltam.
2018. júl. 26. 10:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, ugyanakkor természetes, hogy ha csak érzés van, de nem jöttök össze, nem tudsz kiábrándulni, sokáig megmaradhat az érzés. Ahogy akkor is, ha csak ritkán találkoztok. Találkozhattok 50 évig is, miközben annyit vagytok együtt, mintha fél éve ismernétek egymást, és lehet, akkor is megmarad.
2018. júl. 26. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
És ez is azt bizonyítja, hogy nem csak biokémiáról van szó, hanem a Valóságról is. Az 5-ösnek gratulálok, és nagyot koppannak ezzel a károgók, akik szerint kb. 3 évig tart, mert ez csak kémia.
2018. júl. 26. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!