Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 évesen egyedül maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen egyedül maradni?

Figyelt kérdés

Nők terén szerencsésnek mondhatom magam , mindig is "szerettek" a nök. Volt rengetek futó kalandom, volt több hosszú kapcsolatom, de más-más oknál fogva véget értek(gyerek sehol nincs)

Nem élek rosszul, sportolok, sokat utazom, szerény szinten megvan mindenem (lakás, kocsi, motor).

Szexre általában találok partnereket, legtöbb kapcsolatot is szeretne... Nekem már nincs kedvem energiát és idöt fektetni egy olyan kapcsolatba, ahol több az elvárás irányomban, mint pozitivum számomra.

Folytassam igy az életem, relativ szabadon, de egyedül?

Vagy kössek kompromisszumot, és adjam fel a szabadságom egy társért?

2018. júl. 27. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Olyan embert keress, akinek nincs elvárása feléd, akinek jól érzed a társaságába magad, mert felüdít, és aki a társad tud lenni minden helyzetben. Az anyagi helyzetedről én a helyedben szépen csendbe maradnék. Mert aki szegényen szeret és társad, az az igazi.

Egyedül ne maradj, mert az nem élet.

2018. júl. 27. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Na ezt csak te tudod eldönteni, hogy mit érzel ott belül helyesnek... Én helyetted nem tudom megmondani😀
2018. júl. 27. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia...én csak a bátyámat tudom idézni, aki úgy él(t) mint te, most 62 évesen napi szinten emlegeti, hogy mindent feladna, csak hogy legyen gyereke. Van párja, nem él egyedül, de rájött arra, hogy valamit nagyon elrontott.
2018. júl. 27. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Há hazudsz. Nemnszeretnek a nők téged ha ennyi elcseszett kapcsid volt
2018. júl. 27. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, van gyerekem, volt házasságom és van kapcsolatom. Nem élünk együtt, és ez pont jó így mindkettőnknek. Ha még téblábolsz azon,hogy lekösd-e magad próbálkozz ilyen kapcsolattal. Biztos találsz olyan nőt akivel gyakran tudtok találkozni,annyi időt töltötök együtt amennyit szeretnétek, közös programok stb, de nincs 24 órában közös élet, inncs anyagi függőség.

Viszont...mi tervezzük,hogy idősebb korunkban ezen változtatunk, és összeköltözünk.

Idős korára az ember ne maradjon egyedül, legfeljebb akkor, ha az élet elveszi a társát.

2018. júl. 27. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Csak azért ne állapodj meg, mert nem akarsz egyedül lenni! Az sértő a másikra nézve. Ha jön valaki, aki nélkül úgy érzed, mit sem ér az élet, ne engedd el! Addig viszont éld ki magad! :)
2018. júl. 27. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, eléggé magamnak való, szóval megértelek.

A barátom hasonló, mint én, mindketten szeretünk a saját hobbinknak élni és egyedül lenni.

Csak azért, mert társadalmi elvárás, ne erőltesd.

Esetleg valami szabadabb, kötetlenebb nőt tudok melléd elképzelni, aki nem társfüggő, nem akaszkodik rád, van saját élete. Nézz körül jövőre a kapolcsi Művészetek völgyében hátha találsz valami elszállt agyú hippi csajt. :D

off, nem engedte át a szűrő a hippi csajt egybe írva :D

2018. júl. 27. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig, amíg úgy érzed, hogy egy állandó társ a szabadságod feladását jelenti, ne állapodj meg. Csak a korodat nézni fölösleges, a biológiai óra a nőket korlátozza családalapítás szempontjából. Egyébként sem lenne szerencsés (és hosszú életű) kapcsolat, ha csak emiatt döntenél az állandó társ mellett..
2018. júl. 27. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdező 40 éves. Természetes,h elgondolkodik azon,h ne maradjon egyedül és társat keres. Enbyi idősen már fura kissé kapcsolatból kapcsolatva futni,élni az életet,szõrakozni,majd lesz valahogy alapon. Ne legyen mindegy,h kivel,de törekedni lehet tartós kapcsolatra.
2018. júl. 27. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!