Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha írok egy pasinak jóéjt matricát látta és nem válaszolt rá akkor uge nincs esélyem?
Figyelt kérdés
2018. júl. 22. 12:25
1/13 anonim válasza:
Úgy nincs, de ha a like jelet küldöd neki, akkor biztos a siker.
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz hogy kigúnyolsz mikor életem szerelme miatt szenvedek
2018. júl. 22. 12:27
3/13 anonim válasza:
Ennyire nem kéne rápörögni mert csak sok leszel és pláne elbukod. Ilyen marhaság nem számít.
4/13 anonim válasza:
#2: Dehát én nem gúnyollak, csak tanácsot adtam. :D
Amúgy ha komoly a kérdés, akkor tényleg jó indulattal azt tanácsolom neked, hogy gondolkodj el az emberi kapcsolatokról, annak építéséről. Online alapból személytelenebb a beszélgetés, matricákra én se válaszolok.
Üdv.: 1
5/13 anonim válasza:
Engem irritál a matrica. Mit lehetne válaszolni rá? Jézusom.
6/13 anonim válasza:
UGE nem gondolod ezt komolyan?
Az Isten mentsen meg az ilyen matricás, életem szerelme csajoktól... :/
7/13 anonim válasza:
Szerintem vidd le setalni Fifiket, addig nezegess par kirakatot is, es ha lacc valami dofcsi cuccot, akkor lepizd meg vele magadat! Hidd el, maris szebbcsi lesz a napcsid utana, es nem fog izgatni egy kis kepcsi, amit elkuldtel valakinek, aki pont leszarja.
Pusszcsiiiiii!
8/13 anonim válasza:
Én csak akkor küldök ilyen matricákat,ha nem várok már választ. Nagyon nem lehet rá mit válaszolni. Meg azért egy férfitől nem igen lehet elvárni,hogy küldje az ilyen olyan matricarengeteget meg stb stb. Legközelebb írd neki,hogy 'jó éjt,szép álmokat' vagy valami hasonló..erre egy 'köszi,neked is' belefér inkább
9/13 anonim válasza:
Mordori nyelven tették fel ezt a kérdést,de én nem fogok válaszolni rá!
10/13 A kérdező kommentje:
De máskor meg ő is ir matricát. Most tök mindegy hogy matrica vagy íras nem válaszolt az a lenyeg pedig előtte flortoltünk előző nap. Mondjuk biztos vmi buliba felszedett vmi csajt várható volt... Csak én meg bele vagyok zúgva... Mit csináljak?
2018. júl. 22. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!