Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigasz vagy szerelem? Sziasztok három év és hat hónapot voltunk együtt barátnőmmel, ebből több mint 2 évet együtt éltünk. Mindenféle téren én voltam neki az első és nagyon szeretük egymást. Szakítottunk és már új barátja van.
Nem volt meg a dolog, ellaposodot a kapcsoltaunk felevig se veled se nelküledbe voltam de mindig visszafogadtam nem tudtam vele szakítani
bármenyiszer is dobtam ki. Nagyon bunkó voltam, sok problémám volt családi dolgok és egyéb ez is megnyomta a dolgot, nélküle mentem bulizni, stb. Én csináltam ezt az egészet de megbántam rájöttem mit jelent nekem mert eddig megszokásnak hittem de nem az.Soha nem voltunk a modern világ végtermékei...
"felevig se veled se nelküledbe voltam" - akkor ismerkedett meg vele.
Nézd, ezt elcseszted, engedd el és lépj tovább! Ha kell, tiltsd le egy időre a fácsén, hogy ne lásd, hogy másikkal vagy éppen egyedül mit csinál.
Nem ismerheti a sracot két hetnél régebóta mert az új munkahelyen ismerte meg és az a srac nagyon messze lakik, besegítő munkasként jött
2 hete. Úgy hogy nem hónapok óta van plusz exemel egy munkahelyen dolgoznak aki mindennél jobban útál és eddig ő is utalta de mar barátnők. Mi kombó ez ?
@17: Vagyis az önbecsapást választod ahelyett, hogy szembenéznél a tetteid következményével. Most azt hiszed, hogy ez valami közjáték, csak vársz és vársz, telik az idő, de ő valamiért csak nem akar majd visszajönni. Kell, hogy évek teljenek ahhoz, hogy belásd: nem jön vissza?
Barátkozz meg a gondolattal, hogy elcseszted és engedd el! Minél jobban halogatod, minél inkább beleringatod magad abba a mesébe, hogy végül úgyis visszajön hozzád, annál keserűbb és fájdalmasabb lesz a felismerés, mert akkor azzal is szembesülnöd kell, hogy a drága idődet egy olyan dologra pazaroltad, amit sose fogsz elérni.
De hogy vigasztaljalak is: lehet, hogy újra együtt lesztek valamikor, de per pillanat nagyon nem úgy áll a helyzet és erre nem is lehet építeni semmit. Szedd össze magad, gyászold meg a kapcsolatot és lépj tovább! Minél előbb nekikezdesz, annál hamarabb fog elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!