Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vigasz vagy szerelem? Sziaszto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigasz vagy szerelem? Sziasztok három év és hat hónapot voltunk együtt barátnőmmel, ebből több mint 2 évet együtt éltünk. Mindenféle téren én voltam neki az első és nagyon szeretük egymást. Szakítottunk és már új barátja van.

Figyelt kérdés

2018. júl. 22. 07:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a férfi már sokkal régebb óta képben van. Nem 1-3 napja ismerte meg, csak most vett a barátnöd erőt magán
2018. júl. 22. 08:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem volt meg a dolog, ellaposodot a kapcsoltaunk felevig se veled se nelküledbe voltam de mindig visszafogadtam nem tudtam vele szakítani

bármenyiszer is dobtam ki. Nagyon bunkó voltam, sok problémám volt családi dolgok és egyéb ez is megnyomta a dolgot, nélküle mentem bulizni, stb. Én csináltam ezt az egészet de megbántam rájöttem mit jelent nekem mert eddig megszokásnak hittem de nem az.Soha nem voltunk a modern világ végtermékei...

2018. júl. 22. 08:41
 13/19 anonim ***** válasza:

"felevig se veled se nelküledbe voltam" - akkor ismerkedett meg vele.

Nézd, ezt elcseszted, engedd el és lépj tovább! Ha kell, tiltsd le egy időre a fácsén, hogy ne lásd, hogy másikkal vagy éppen egyedül mit csinál.

2018. júl. 22. 08:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Hat en pont ezert hagytam el az elso pasimat. O sokaig azt hitte, hogy majd ujra kezdjuk, mert olyan odaadoan szerettem, meg neki jo volt ez, es o hamar megbocsajtotta maganak a "hulyesegeit", es rajott, mennyire fontos vagyok neki, csak nem becsult meg... Csakhogy ez engem mar marhara nem erdekelt. :) O azota is ezen kesereg, en pedig boldog vagyok massal, aki kezdettol fogva megbecsul. Es egyaltalan nem hianyzik a regi. Neked nem tunik nagy hibanak amit vetettel, de hidd el, ez boven eleg ahhoz, hogy kiszeressen az ember valakibol.
2018. júl. 22. 08:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem ismerheti a sracot két hetnél régebóta mert az új munkahelyen ismerte meg és az a srac nagyon messze lakik, besegítő munkasként jött

2 hete. Úgy hogy nem hónapok óta van plusz exemel egy munkahelyen dolgoznak aki mindennél jobban útál és eddig ő is utalta de mar barátnők. Mi kombó ez ?

2018. júl. 22. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Lehet,hogy most csak vigasztalódni akar, akkor is engedd el. Hadd találjon mást, ha nem ezt a srácot akkor valaki teljesen mást. Mindkettőtöknek jobb ha előről kezditek valaki mással. Akivel nem se veled se nélküled, meg hetente kidobjuk a másikat stb. Jó nagy hülye voltál, nem érdemelsz még egy esélyt, a következőnél csináld rendesen őt meg hagyd békén.
2018. júl. 22. 09:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Majd akkor is igy írjad mikor te leszel ebben a helyzetben nem azt kérdeztem hogy hu szerintetek vissza jön-e. Nem találok válaszokat, és gondoltam hátha ír valaki egy normalisat vagy ebben a cipőben jár mint én. Nem az a lényeg hogy most szakitotok vagy sem mert néha kell egy kis idő csak hogy tökéletesek voltunk együtt és láttam rajta hogy boldog minden időnket egymásal töltötük még akkor is ha rossz volt. Tudom hogy nyomokat hagytam benne, és láttam rajta hogy neki se jó az amibe van most de akkor mért csinálja ha ez nem ő ? Miért jó neki ha szenvedünk, nem értem miért kell addig elmennie hogy nem tudok majd hozzáérni.
2018. júl. 22. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert már nem akar veled lenni, elege volt a szenvedésből. Pontosan ezen mentem át én is a kapcsolatomban és nagyon nehéz volt szakítani, de örülök, hogy megtettem.
2018. júl. 22. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:

@17: Vagyis az önbecsapást választod ahelyett, hogy szembenéznél a tetteid következményével. Most azt hiszed, hogy ez valami közjáték, csak vársz és vársz, telik az idő, de ő valamiért csak nem akar majd visszajönni. Kell, hogy évek teljenek ahhoz, hogy belásd: nem jön vissza?

Barátkozz meg a gondolattal, hogy elcseszted és engedd el! Minél jobban halogatod, minél inkább beleringatod magad abba a mesébe, hogy végül úgyis visszajön hozzád, annál keserűbb és fájdalmasabb lesz a felismerés, mert akkor azzal is szembesülnöd kell, hogy a drága idődet egy olyan dologra pazaroltad, amit sose fogsz elérni.

De hogy vigasztaljalak is: lehet, hogy újra együtt lesztek valamikor, de per pillanat nagyon nem úgy áll a helyzet és erre nem is lehet építeni semmit. Szedd össze magad, gyászold meg a kapcsolatot és lépj tovább! Minél előbb nekikezdesz, annál hamarabb fog elmúlni.

2018. júl. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!