Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fél éve vagyunk együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve vagyunk együtt, minden oké volt, mindig meg tudtuk beszélni a dolgokat, de azt mondta, hogy nem szerelmes. Megéri?

Figyelt kérdés
Szóval. Én 20 éves vagyok, ő 27, de ez egy pillanatra sem okozott gondot, én elég éretten gondolkodom a koromhoz képest, ő meg fiatalos, nem is érezzük a különbséget. Ő életében egyszer volt szerelmes, gimiben, de a csajjal csak barátok voltak éveken keresztül, plátói maradt. Azóta nem volt barátnője (addig se), csak kalandok, maximum idő egy nő mellett 2 hét.Tudni kell róla, hogy nagyon nem érzelmes, én annál inkább, de nem érzem szükségét kimondani a dolgokat, inkább éreztetem, és rajta azt éreztem, hogy tényleg szeret. Törődő, figyelmes, segítőkész és tudom, hogy hadilábon áll az érzelmei kifejezésével, de olykor meglep egy romantikus estével. Valamelyik nap viszont, ahogy beszélgettünk, azt mondta, nem hiszi, hogy mi életünk végéig együtt leszünk, mert ő még nem szerelmes, és azért mondja el ezt nekem, mert így érzi fairnek. Kiborultam, nyilván, de azóta (nem szakítottunk) minden oké, ugyanolyan jól érezzük magunkat. Nem tudom, hogy van-e értelme ebben benne maradnom, de az meggyőződésem, hogy fél az érzelmektől, mert abba a lányba 8 évig volt "szerelmes", de nagyot koppant. Szeretném tudni, hogy valaki élt-e meg ilyet, ha igen, hogyan döntött és mi lett a vége.

2018. jún. 26. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet sem pazarolnek tovabb erre a faszira.
2018. jún. 26. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Itt vélhetően azt a vàlaszt kapod, hogy fiatal vagy és nincs értelme. Talán ez a logikus.Viszont én szeretnék egy ellenpéldàt mondani. Borzasztón éreztem magam amikor ezt kimondta, de élvezni akartam addig a kapcsolatot ameddig tart. Ebből az következett, hogy a sok közös élmény miatt ő is szerelmes lett. Azóta hàzassàg és gyerek van tökéletesen megértjük egymàst...
2018. jún. 26. 21:21
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Én is így vagyok egyelőre. Nem látom értelmét még befejezni, mert mindketten jól érezzük magunkat. Persze, lehet, hogy valóban vége lesz. Ti mióta vagytok együtt? És mit csináltál, hogyan viselkedtél, miután megtudtad ezt?
2018. jún. 26. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a lényeg, hogy mit mondd, hanem hogy eközben hogyan érzitek magatokat. Szerintem tarts ki és egyszerűen sz_rd le, hogy ezt most szerelemnek nevezi-e vagy sem. Az idő majd bebizonyítja mi van.
2018. jún. 26. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
6éve vagyunk együtt. Én a lehető legrosszabban reagàltam, hiszti akkor legyen vége keressen vkit stb. Utàna lehiggadtam megköszöntem az őszinteségét közöltem vele, hogy nem akarok taktikàzni én viszont szeretem és akkor legyünk ameddig jól érezzük magunkat. Igazàból ekkor voltam én 22.
2018. jún. 26. 21:46
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 És ő is beléd szeretett?
2018. jún. 26. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Sztem még vàltozhatnak az érzései irànyodban .Nem szakitott veled mert érez vmit csak még bizonytalan majd alakul vmerre .Sztwm még nem lenne értelme szakitanod .Az is lehet hogy előjöttek belőle az érzések amik elbizonytalanitottàk.
2018. jún. 26. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem szerelmes és nem is volt az, akkor ennek nem lesz hosszú élete.
2018. jún. 27. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Én is egy ellenpéldával tudok előállni. Mi lassan 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, nagyon sok nehéz helyzetben álltunk egymás mellett, kitartott mellettem és bármit megtett türelmesen, hogy jobb legyen. Jól érezzük magunkat egymással. Egyszerűen csak az volt, hogy ő a szerelmet a félénk, 'nem lesz belőle semmi, úgy dobog a szívem mikor meglátom' - féle érzésként definiálja, amit én kamasz koromban éltem át és ő is. Nekem viszont azt jelenti a szerelem, hogy odafigyel, segítőkész, gondol rám, jóreggelt üzeneteket ír vagy meglep hófordulón egy csokival, eswtleg megmasszíroz egy fárasztó nap után. De ő azt mondta, szeret, de nem szerelmes. Mert neki azt a másik dolgot jelenti a szerelem. És hogy szerinte az a szerelem múlandó, de a szeretet sokkal erősebb és állandó. Viszont a barátai mind azt mondják neki, hogy szerelmes.

Én ezen nem problémáztam, lehet csak mást értünk alatta, lehet tényleg így gondolja. Viszont amíg jól megvagyunk és ilyen kedves, nem problémázok rajta, szerintem nem érdemes. :)

Szóval ha szeret, akkor nincs gond. De esetleg majd később újra felhizhatod, hogy pontosan tudjátok, mit érez.

2018. jún. 27. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
igen, szerintem is sokan azt a kamaszkori érzést hajtják, de ez felnőttkorban már nemigen fordul elő. felnőtt korban mást takar a szerelem.
2018. júl. 2. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!