Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt, minden oké volt, mindig meg tudtuk beszélni a dolgokat, de azt mondta, hogy nem szerelmes. Megéri?
Én is egy ellenpéldával tudok előállni. Mi lassan 3 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, nagyon sok nehéz helyzetben álltunk egymás mellett, kitartott mellettem és bármit megtett türelmesen, hogy jobb legyen. Jól érezzük magunkat egymással. Egyszerűen csak az volt, hogy ő a szerelmet a félénk, 'nem lesz belőle semmi, úgy dobog a szívem mikor meglátom' - féle érzésként definiálja, amit én kamasz koromban éltem át és ő is. Nekem viszont azt jelenti a szerelem, hogy odafigyel, segítőkész, gondol rám, jóreggelt üzeneteket ír vagy meglep hófordulón egy csokival, eswtleg megmasszíroz egy fárasztó nap után. De ő azt mondta, szeret, de nem szerelmes. Mert neki azt a másik dolgot jelenti a szerelem. És hogy szerinte az a szerelem múlandó, de a szeretet sokkal erősebb és állandó. Viszont a barátai mind azt mondják neki, hogy szerelmes.
Én ezen nem problémáztam, lehet csak mást értünk alatta, lehet tényleg így gondolja. Viszont amíg jól megvagyunk és ilyen kedves, nem problémázok rajta, szerintem nem érdemes. :)
Szóval ha szeret, akkor nincs gond. De esetleg majd később újra felhizhatod, hogy pontosan tudjátok, mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!