Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve vagyunk együtt, minden oké volt, mindig meg tudtuk beszélni a dolgokat, de azt mondta, hogy nem szerelmes. Megéri?
Figyelt kérdés
Szóval. Én 20 éves vagyok, ő 27, de ez egy pillanatra sem okozott gondot, én elég éretten gondolkodom a koromhoz képest, ő meg fiatalos, nem is érezzük a különbséget. Ő életében egyszer volt szerelmes, gimiben, de a csajjal csak barátok voltak éveken keresztül, plátói maradt. Azóta nem volt barátnője (addig se), csak kalandok, maximum idő egy nő mellett 2 hét.Tudni kell róla, hogy nagyon nem érzelmes, én annál inkább, de nem érzem szükségét kimondani a dolgokat, inkább éreztetem, és rajta azt éreztem, hogy tényleg szeret. Törődő, figyelmes, segítőkész és tudom, hogy hadilábon áll az érzelmei kifejezésével, de olykor meglep egy romantikus estével. Valamelyik nap viszont, ahogy beszélgettünk, azt mondta, nem hiszi, hogy mi életünk végéig együtt leszünk, mert ő még nem szerelmes, és azért mondja el ezt nekem, mert így érzi fairnek. Kiborultam, nyilván, de azóta (nem szakítottunk) minden oké, ugyanolyan jól érezzük magunkat. Nem tudom, hogy van-e értelme ebben benne maradnom, de az meggyőződésem, hogy fél az érzelmektől, mert abba a lányba 8 évig volt "szerelmes", de nagyot koppant. Szeretném tudni, hogy valaki élt-e meg ilyet, ha igen, hogyan döntött és mi lett a vége.2018. jún. 26. 21:03
11/11 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel, a probléma megoldódott, beismerte, hogy szeret:) Örülök, hogy kivártam.
2018. nov. 18. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!