Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit tesztek amikor el akarjátok csábítani a férjeteket/párotokat? Smink, fehérnemű stb?
Magassarkút húzok :D Bár ez az én párom számára izgató, más férfinak nem annyira. Egyébként szexi fehérneműt húzok, beöltözök valaminek (pl rendőrnő), szexi SMS-t írok neki. Volt olyan, hogy meztelenül fogadtam a hálóban :) De néha szerintem éppen megteszi egy huncut nézés és mosoly, ajakharapás és hasonló kis gesztusok :)
Első, ment a zöld kéz :D
Az elso jol mondja
A parom nalam 8evvel fiatalabb ...
De a szeretom 10 evvel :-D
Ha tole magyek haza mindig bevadulok es neki esem.
Bar ha jobban belegondolok akkor ez forditva is igy van. :-D
Szoval a ket pasi generalja nalam a magas libidot.
Én nem igazán vetek be kifejezett praktikákat, mert a legtöbb nem igazán működik a páromnál. Ő úgy kíván, ahogy vagyok, és a legtöbb tipikus praktikára nemhogy nem izgul fel, de van, amit röhejesnek is tart. Pl. már az is zavarja, hogy én hétköznapokon szeretek sminkelni, mert ő smink nélkül szeret. A tipikus szexi fehérneműben nem kíván jobban, mint magasderekú pamutbugyiban. Hangulatvilágítás, rózsasziromtól röhögőgörcsöt kap. Masszászolajat próbáltam bevetni, az is landolt a kukában, mert nem dobta fel annyira :D.
Elég, ha csábosan ránézek és mondjuk az ujjaim hegyével végigsimítok rajta :D.
Attól függ mikor és mennyi időnk van.
Pl hétvége reggel elég törölköző nélkül kijonni a zuhany alól. Este eleg kiskiflit játszani, és sokat ficeregni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!