Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti színleltetek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti színleltetek már orgazmust?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2018. júl. 16. 21:58
1 2
 1/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:
90%

Egyszer, mert fél óra után meguntam a szopást és így lehetett a leghamarabb `normálisan` befejezni.

Egyszerűbb volt így "zsepit ragadni és `abba`", mintsem "bocsi de nekem ennyi elég volt, mert nem volt jó".

2018. júl. 16. 22:02
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Nőként kérdezem: Azt meg hogy? Úgy értem..azért náluk kicsit egyértelműbb a dolog..a pasim úgy vonaglik mintha rázná az áram...azt nem lehet megjátszani
2018. júl. 16. 22:12
 3/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:
95%

Mivel az volt tőle az első (és utolsó) szopás, ezért nem tudta, hogy milyen az orgazmusom. Így nem volt nehéz dolgom.

Persze ez nem volt szép dolog, de úgy gondolom, hogy jobb volt így, mint megbántani egy olyan csajt, akivel nem volt hosszútávra való tervezés.

2018. júl. 16. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi kapcsolatban is elég cinkes, de hogy párkapcsolatban színlelni az orgazmust...mi értelme van?
2018. júl. 16. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De még hányszor ... Sose buktam le vele.
2018. júl. 16. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem színleltem. Épp ellenkezőleg, például ha nem lakásban vagyunk hanem a vidéki szomszédmentes tanyaépületben, akkor egyáltalán nem fogom vissza a hangosan történő elélvezést és ezt imádja. De szinte mindig a lakásban vagyunk ahol a szomszédok miatt mégsem lehet gátlástalanul kiabálni szex közben. Ez is tekinthető egyfajta színlelésnek, hisz akár azt a látszatot keltheti hogy nem élvezem eléggé.
2018. júl. 16. 22:29
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
A férfiak hogy tudnak prgazmust szinlelni? Ez új nekem, még nem volt ilyenhez szerencsém:)
2018. júl. 16. 22:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Figyi,le lehet pontozni,de akkor is..nem vagyok nagy szakértő,végül is csak 5éve élek a férjemmel,de annak ott valami szokott spriccelni a végén. Ha zsepibe is megy,akkor is eláztatja a zsepit,van szaga,ide oda folyik,nem tudod úgy megtörölni,hogy ne maradjon nedves utána a nyílásnál. Ergo nem lehet nyom nélkül eltűntetni..
2018. júl. 16. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
2018. júl. 16. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, miért ne lehetne? Egyáltalán nem lehet bonyolult, a nőknek is nagyon jól megy, náluk ez megszokott.
2018. júl. 17. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!