Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz bele gondolni hogy sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz bele gondolni hogy sose lesz az embernek párkapcsolata, Nekem még egy kapcsolatom sem volt 22 évesen és úgy beletörődtem már nem is akarok de magányos vagyok, tippek miket lehet ebbe a helyzetbe tenni?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 11:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19/20 még szép te pat.... Kány....:}
2018. júl. 14. 22:55
 22/26 anonim ***** válasza:
Jaj most végig sértettél :) pedig tudod hogy igazam van. Csak várod a sült galambot.
2018. júl. 15. 15:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Túl sokat dolgozol és kevés a fizetésed gondolom.

Ez nem jó kombó nőzéshez.

Oda sok szabadidő kell sok pénzzel. Ha ez megvan vonzó leszel a modelleknek is.

2018. júl. 15. 18:07
 24/26 A kérdező kommentje:
Hat az hogy sokat melozok az igaz de, nem keresek rosszul.:d
2018. júl. 16. 06:06
 25/26 anonim ***** válasza:

Drága egyetlenem. Ha neked jó lenne egyedül, feltetted volna ezt a kérdést? Hiába bizonygatod, saját magadat árultad el, de neeeem, neked jó egyedül? Ez akkora butaság, hogy agy faszt kapnak tőle mások, ahogy én is.

Először is. Ha nem vagy hajlandó semmit tenni szellemileg, hozzátenni semmihez, mégis mit vársz? A lány majd elintéz helyetted mindent? Egy kapcsolathoz két ember kell. Neked azért nem lesz soha kapcsolatod, már ha így lesz, mert Semmihez nem vagy képes Semmit hozzátenni. Te magad leírtad. Akkor mi itt a kérdés?

Legalább barátaid vannak? Pár haver? Gondolom az sincs, mert ahhoz se egy ember kell.

2018. júl. 16. 09:59
 26/26 A kérdező kommentje:
HAHA - -D
2018. júl. 17. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!