Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ne legyek sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek sok?

Figyelt kérdés

Több problémám is van, amire nem találok megoldást pedig jó lenne végre a nyugalom és racionálisabb gondolkodás.

Öt hónapja vagyok együtt a barátommal, ő az első hosszabb kapcsolatom, előtte sokszor csalódtam emberekben. Az egyik problémám, hogy elválásnál, ha másnap hazamegyek tőle mindig rettenetesen hiányozni kezd. Úgy viselkedek mint egy depressziós ilyenkor, legszívesebben otthon lennék egész nap és alig akar telni az idő akármivel foglalom le magam. Evés, ivás, alvás felejtős, egyszerűen ilyenkor ezek sem mennek és el kell telnie két találkozás mentes napnak legalább hogy lelkileg helyrerázódjak. Találkozásnál már ugrok is a nyakába, folyamatosan keresem a lehetőséget hogy hozzáérhessek. Szerintem ez már beteges, volt már valakivel hasonló? Hogy lehet ezen úrrá lenni?

A másik gond, hogy folyamatos megerősítés kell nekem, ő meg nem igazán a szavak embere. Ilyenkor én szoktam neki mondani kedves dolgokat, de érzem hogy nem mindig tud vele mit kezdeni annak ellenére hogy jól esik neki, én meg majdnem szétrobbanok hogy mindig elmondjam mennyire szeretem. Tudom, hogy ő is engem, legalábbis azt mondta majd akkor szól újra, ha ez változik. Hogy ne legyek sok és mivel lehetne elnyomni ezt a bizonytalanságot, hogy ne várjak mindig szóbeli megerősítést?

Húszas korosztályból vagyunk mindketten.

2018. júl. 13. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy csak a megerősítés hiányzik, lehet, hogy neked a "kedves szavak" a szeretetnyelved. Én most ismerkedem egy potenciális párjelölttel, és ő eléggé ilyen udvarló lovag alkat, sokszor mond neked szépeket és bókol, ami bevallom, nagyon jól esik. :) De sajnos ha ez egy férfinek nem jön magától, akkor kisajtolni belőle majdhogynem lehetetlen. Mert az már nem is olyan, ha úgy noszogatásra mondja, tudod...

Szerintem "vizsgáld meg", hogy más dolgokban hogyan mutatja ki a szeretetét. Pl. én nem szeretem annyira mondani (bár ez sem igaz, csak szeretem, ha bizonyos szavaknak súlya van... de a mostani ismerkedésben már igazából visszafogom magam, hogy ne mondjak még ilyeneket.) De mikor egyszer beszéltünk, és említette, hogy kiskorában evett vérnarancsot, de mostanában sehol sem lát pedig keresi, akkor legközelebb vittem neki egyet. :) Meg ilyenek. Szóval próbáld egy más szögből nézni és értékelni, ha ő "más csatornákon" keresztül kommunikálja az érzéseit.

2018. júl. 13. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel semmi gond!

Nagyon aranyos lehetsz! :)

Nálad még "normális", most gondolj bele egy ilyen atomlelkes/lelkis fajta embert férfiban! Na az már sokaknak nem fér bele, mert az "hátmármilyen". Mint ambivert INFP (51-49), tőlem ezek az érzelmi vulkánok* teljességgel természetesek, totál ENFP jegyek. :DDD

A vicc az egészben, hogy én meg pont most ismerkedek egy igencsak zárkózott és az érzelmeit nehezen kimutató hölggyel, de azért szépen haladunk. ^.^ Meg is kérdeztem tőle, hogy nem zavarja? És nem. :))

(*egy itteni kedves fórumtárstól kaptam ezt a jelzőt pozitív értelemben)

Üdv az érzelmi duracellnyuszik táborában! :))))

2018. júl. 13. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:

hát szerintem kín szenvedés ilyen emberrel lenni.Mármint nem a kérdezővel..ki ne akarnak valakit aki úgy örül neki mint Te neki :D viszont ezek a lezsibbat nem leges...semmi tűz nincs bennük embereket nagyon nem tartom jónak...Mennyivel szebb világ lenne ha mindenki mindig szépen udvariassan a másik érdekét nézve viselkedne és még körbe is ugrálják egymást :)

31f

utolsó tudsz elküldöd nekem azt a személyiség tesztett amit te csináltál?

2018. júl. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!