Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha nem akarok barátot?

Figyelt kérdés

Úgy érzem még nincs rendben az életem, és nincs kellő önbizalmam. Azt gondolom először magammal kell megbékélnem és csak utána szeretnék párkereséssel foglalkozni, de pillanatnyilag azt érzem, hogy még akkor se szeretném. Lehet majd megváltozik a véleményem, de most ez van. Érdekelne mások, hogy állnak hozzá ehhez az egészhez.

20/L

2018. júl. 12. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy valaki boldog párkapcsolatban tudjon élni, kell az érzelmi stabilitás és az, hogy szeresse/elfogadja önmagát. Ha nem vagy megbékélve önmagaddal, először azon kell dolgoznod, különben magadnak és a másik félnek is sok-sok kellemetlen vagy éppen fájó emléket szerezhetsz. Még csak 20 éves vagy, előtted az élet, pár év múlva lehet teljesen máshogy gondolkodsz majd és készen állsz egy kapcsolat kialakítására.
2018. júl. 12. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy csapda. Igazából sose fogod azt érezni, amire vágysz, hogy már készen állsz, hogy már rendben van az életed. Az élet most zajlik, nem jövőhéten vagy a következő évben. Erőt kell venned magadon, és azt kell mondanod, hogy ettől a pillanattól kezdve máshogy állok a dologhoz, és belevágom a kemény fába a fejszémet, akárhogy is érzem magam. Veszteni nem veszthetsz semmit, csak tapasztalatokat nyersz. A tapasztalat pedig az élet aranya. Én nem várnék a helyedben semmire.
2018. júl. 12. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
néha jó ha van az ember életében olyan időszak amikor egyedül van. mármint akár később is lehet ilyen, én főleg hosszabb kapcsolatok után szeretek pár hónap vagy év szünetet tartani amikor nem érdekel a csajozás és nem is foglalkozom a párkereséssel.
2018. júl. 12. 22:48
 4/4 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Annál meg pláne jobb, mikor emberek azt hiszik, hogy a személyes nyomorukon majd egy kapcsolat segít. Személy szerint én is baromira unom, ha magyarázkodnom kell amiatt, hogy nincs senkim, mintha 18 éves kora fölött az ember képtelen lenne egyedül életben maradni.
2018. júl. 12. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!