Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Pár hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Pár hónapja vagyunk egyutt a párommal. Én szerelmes vagyok belé. És minap közölte velem hogy ő is szeret de nem szerelmes.

Figyelt kérdés
De viszont nem akar szakitani se azt hogy kilépjek az életéből,mert nagyon jol erzi magát velem es szereti amikor együtt vagyunk es hozzam bújhat megcsokolhat stb.. Lehet e meg esely arra hogy kialakuljon nala is a szerelem? Puszi. Egy szerelmes lany

2018. júl. 11. 11:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem akar szakitani nert ahhoz túlságosan szeret de szerelem nincs." - De azért csak kéznél van neki egy lyuk, ingyen... (bocsánat)

Nézd, ha neked ennél több kell, akkor szakíts, most. Ha neked jó ez a langyos víz, akkor meg élvezd ki, és hagyd magától ellaposodni a dolgot.

2018. júl. 11. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A pasidnak nem te vagy az igazi, ez egyértelmű. De jól elvan veled, amíg nem jön az igazi. Ezt az állapotot a pasik évwkig is el tudják húzni. Ő legalább nem sunnyog, hanem bevallja. Ő téged feleségül nem fog venni, ès gyereket sem akar tőled. Nem veled tervezi a jövőjét, de amíg nem találkozik az "igazival", te is jó vagy neki. Ha ló nincs a szamár is jó. Most itt te vagy a szamár. De mihelyst belép az életébe a nagy ő, le fog lépni mellőled. Ennek tudatában dönts.
2018. júl. 11. 13:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnállak, mert tudom min mész keresztül. Nagyon sokáig benne voltam egy ilyen kapcsolatban. Bárcsak kiléptem volna belőle még ilyenkor. De nem léptem, s valószínűleg te sem fogsz. Az ember mindig reménykedik, de csak az idődet pazarlod hidd el.
2018. júl. 11. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom hogy le is cserélhet es ettol felek..

Ez igy régen rossz,sose legyél hézagtöltő pasinak..

36N

2018. júl. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!