Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg anyuékat ott aludhatok-e a páromnál?
Mondd Nekik,hogy úgy érzed, ez a kapcsolat már eljutott arra a szintre,hogy szeretnétek együtt aludni. Nyugtasd meg Őket,hogy nem lesz gond, jó helyen vagy, és majd jössz.
Megértem,hogy rágódsz ezen a kérdésen ha eddig még nem volt ilyen. Ha kedvelik a srácot, ismerik a szüleit, biztos nyugodt szívvel rábólintanak.
Ha nem akarják mondd Nekik,hogy ne kényszerítsenek arra,hogy hazudj hol vagy, inkább fogadják el ezt így.
Én 17 évesen ott aludtam már az akkori pasimnál,Istenem 19 évesen meg Amerikába mentem csere diáknak,komolyan 21 évesen ezt a gyakorin kell megkérdezni h kell a szülőnek beadagolni h a felnőtt nő a párjával szeretne aludni ami normális, ott bajok vannak. Amugy meg kapcsolat nélküli szex is normális. Van szád,Jozsinál alszom egyutt vagyunk ennyi,dugni meg nappal is lehet,nem kell a szüzeséget a templomig cipelni, meg tulmisztifikálni, anatomiailag az egy vékony hártya, csak a szülők szeretnek rendelkezni felett..
36N
Ez nem olyan könnyű mint ahogyan ilyen so lazán irjátok . Én megértelek az én viszonyom is olyan volt a szüleimmel.
Sosem fogják megérteni amig otthon élsz.
Találj ki vmit . Ne mondd meg hogy a baratodnál alszol. még másnap nem fogsz merni a szemükbe nézni sem. a helyzet akkor fog változni ha elköltözöl majd otthonrol és azt csinálsz amit akarsz.
Addig szerintem inkább hazudj , majd ha komolyabb lessz a kapcsolat akkor mondd hogy xy nál alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!