Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzem meg anyuékat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg anyuékat ott aludhatok-e a páromnál?

Figyelt kérdés
Elmúltam 21 de mivel otthon lakom így a dolgaim olykor összekell egyeztetnem a családdal. Szeretnék engedélyt kérni arra hogy hétvégén a barátomnál alhassak akivel 3 hónapja együtt vagyok. De nem tudom hogy adagoljam ezt be itthon?
2018. júl. 8. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mondd Nekik,hogy úgy érzed, ez a kapcsolat már eljutott arra a szintre,hogy szeretnétek együtt aludni. Nyugtasd meg Őket,hogy nem lesz gond, jó helyen vagy, és majd jössz.

Megértem,hogy rágódsz ezen a kérdésen ha eddig még nem volt ilyen. Ha kedvelik a srácot, ismerik a szüleit, biztos nyugodt szívvel rábólintanak.

Ha nem akarják mondd Nekik,hogy ne kényszerítsenek arra,hogy hazudj hol vagy, inkább fogadják el ezt így.

2018. júl. 8. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Én 17 évesen ott aludtam már az akkori pasimnál,Istenem 19 évesen meg Amerikába mentem csere diáknak,komolyan 21 évesen ezt a gyakorin kell megkérdezni h kell a szülőnek beadagolni h a felnőtt nő a párjával szeretne aludni ami normális, ott bajok vannak. Amugy meg kapcsolat nélküli szex is normális. Van szád,Jozsinál alszom egyutt vagyunk ennyi,dugni meg nappal is lehet,nem kell a szüzeséget a templomig cipelni, meg tulmisztifikálni, anatomiailag az egy vékony hártya, csak a szülők szeretnek rendelkezni felett..

36N

2018. júl. 8. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan könnyű mint ahogyan ilyen so lazán irjátok . Én megértelek az én viszonyom is olyan volt a szüleimmel.

Sosem fogják megérteni amig otthon élsz.

Találj ki vmit . Ne mondd meg hogy a baratodnál alszol. még másnap nem fogsz merni a szemükbe nézni sem. a helyzet akkor fog változni ha elköltözöl majd otthonrol és azt csinálsz amit akarsz.

Addig szerintem inkább hazudj , majd ha komolyabb lessz a kapcsolat akkor mondd hogy xy nál alszok.

2018. júl. 9. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó és annyian hazudnak otthon 30 asok is,és az a szülők hibája mert nem képesek kiszállni a felnőtt lány fiu alsojábol.. :O :(
2018. júl. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!