Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kérdezzem meg anyuékat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg anyuékat ott aludhatok-e a páromnál?

Figyelt kérdés
Elmúltam 21 de mivel otthon lakom így a dolgaim olykor összekell egyeztetnem a családdal. Szeretnék engedélyt kérni arra hogy hétvégén a barátomnál alhassak akivel 3 hónapja együtt vagyok. De nem tudom hogy adagoljam ezt be itthon?
2018. júl. 8. 20:31
1 2
 1/14 October15 ***** válasza:
29%

21 évese ez nem az amit egyeztetned kell.

26F

2018. júl. 8. 20:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen csak nem akarom hallgatni ez az ő házuk szöveget meg ha kupakolni akarnánk megoldottuk volna eddig is
2018. júl. 8. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Odamész hozzájuk, kinyitod a szádat és szépen közlöd velük, hogy mit szeretnél.

Ennyire rossz a szüleiddel a kapcsolat, hogy még ezt se mered megkérdezni tőlük, és először tőlünk kérsz tanácsot, hogy hogyan kérdezd meg tőlük?

Csak sajnálni tudlak. :(

2018. júl. 8. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Muter ott alszom a páromnál..
2018. júl. 8. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:

Azért mert otthon laksz miért kene engedélyt kérni 21 evesen hogy átmenj a baratodhoz egy hetvgere??

Szolsz neki hogy tudjanak róla hol vagy ne aggódjanak és ennyi

Ezt miért kell túl variálni

2018. júl. 8. 20:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem meg sosem volt ilyen tapasztalatom korabban
2018. júl. 8. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan még nem kellett ilyet csinálnom, de én csak simán összepakolnám a cuccom és szólnék a szüleimnek, hogy "elmentem Pistihez, ma nála alszom, holnap jövök, sziasztok". Nehogy már huszonévesen is engedélyt kelljen kérned, mielőtt elmész otthonról...
2018. júl. 8. 20:48
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Anyu, ma a barátomnál alszom, ne várjatok.
2018. júl. 8. 20:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Talalkozoknal nem kell. Ott igy mukodik szolok megyek majd jovok, csak ott alvasnal meg nincs tapasztalatom es meg sosem aludtam senkivel
2018. júl. 8. 20:50
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem engedélyt kérsz, hanem közlöd velük, hogy pasiddal alszol. Már felnőtt nő vagy. Akkor is ha még a szülők tartanak el, attól nem vagy a tulajdonuk.
2018. júl. 8. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!