Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiabrandult, de azert, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiabrandult, de azert, mert onzo, igazam van?

Figyelt kérdés
Bejottem egy pasinak, ezt tudtomra is adta. Nekem is tetszett o, azt hittem lesz belole valami. De amikor elkezdtunk tubbet talalkozni tarsasag reven, eleg csunyan kezedett viselkedni, ez voltak szokasai, amiket senkitol nem toleralnek de sok masik no sem. Nem a wc uloke nem lehajtasara gonolok itt. Valamint elegge kovetelozo lett, majd amikor valamit nem tudtam teljesiteni, mert a mellett, amit kert meg volt sok masik dolgom is, azt mondta csalodott bennem. En ebben azt latom, hogy onzo volt es turelmetlen, de amugy tetszett csak az nem eleg egy jo parkapcsolathoz. Nevettem azon, amikor azt mondta, csalodott bennem, nem mondtam a arcaba, de en sem eppen azt vartam, amit lattam.
2018. júl. 6. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Felfutott a pulyka merge. :D
2018. júl. 6. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Én pont ezért ábrándultam ki a nőkből...

"Jaj de cuki/helyes/jóképű pasi, járjunk vele, kit érdekel, hogy lehet, hogy önző barom, legalább dugunk egy jót néhányszor az első pár hétben, amíg ki nem dobom."

2018. júl. 6. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Annyira semmi konkrétum a kérdésedben, hogy nekem esélyem sincs megmondani, hogy ő volt önző vagy te nem tettél eleget, stb.
2018. júl. 6. 23:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat tetszett, mert van jo oldala, sot, de a pialast senkitol nem toleralom mert az nem megoldas a problemakra.
2018. júl. 6. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy olyan kérdés volt, amikor mindenféle konkrétum nélkül a végén megkérdezik, hogy igazam van?

Sokan leírják itt a szemszögükből a sérelmeiket, aztán várják a bólogató kiskutyákat a kérdéseiknél.

2018. júl. 7. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!