Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex téma. Igazam van, hogy ez zavar vagy eltúlzom?
Ha te is erzed, hogy semmi keresnivalod nem lenne barati talakozojukon, akkor mi a manon huzod fel magad annyira, h legszivesebben szakitanal?
Azon, hogy joban van az exevel? Az azert nem egy huu de termeszetellenes dolog, siman elofordul masoknal is, hogy jo baratsagban maradnak szakitas utan is - foleg, ha amugy is kozos tarsasagbol jottek.
Szoval,szerintem ez durvan eltulzott reakcio. Viszont tok mindegy, h szerintem milyen reakcio - az a lenyeg, h te hogyan eled meg.
Ha ez teged ennyire zavar, akkor szakits, es keress egy olyan sracot, aki nincs joban az exevel.
Nagyon túlzol.
Veled van, a párod. Azért szakítani,mert találkozik exével ráadásul közös barátaik vannak.illetve ha senki nem viszi a párját,minek kellenél te oda. Nem azért, elég féltékeny tipús vagyok,de nem lihegek állandóan a párom nyakán pláne ha barátaival talizik,sőt a volt gyerekkori barátnőjével (szerelmével)
Csöppet se túlzol.
Lehet, hogy én szakítanék, nekem ez már nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!