Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl féltékeny vagyok, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl féltékeny vagyok, vagy tényleg igazam van?

Figyelt kérdés
Tegnap este voltunk a párommal a városban iszogatni, egyik barátnőjének volt a szülinapja. Kint ültünk a téren, ahol elég sokan vannak általában, én beszélgettem az egyik barátommal és a barátnőm egyik barátnőjével, mert a bárátnőm tőlünk távolabb a szülinapossal beszélgetett, majd észre vettem, hogy odament két srác hozzájuk és elkezdtek 4-en beszélgetni (szülinapos szingli). A barátnőm néha odanézett rám, de így beszélgettek 4-esben negyed órája, mikor már a párom barátnője valószínűleg érezte rajtam, hogy nem tetszik és megkérdezte, hogy nem csatlakozik-e inkább hozzánk, majd elmesélte, hogy a srácok milyen szöveggel mentek ida megy stb. Akkor még annyira nem is éreztem magam féltékenynek, vagy nem volt meg az a rossz érzés, így nem róttam fel semmit, a továbbiakban jól éreztük magunkat, de most így vissza gondolva nagyon elfog a düh vagy a rossz érzés, hogy ez nem volt annyira szimpi dolog. Barátnőmmel lassan 1 évesek leszünk.

2017. júl. 28. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor pontosan mi volt a probléma ebben az egészben? Hogy a barátnőd más srácokkal beszélgetett? Vagy nem értettem meg, amit írtál, vagy abszolút jelentéktelen dolgok miatt féltékenykedsz.
2017. júl. 28. 14:51
 2/7 A kérdező kommentje:
A problémám a legrövidebben úgy fogalmazható meg, hogy negyed orán keresztül trécselget egy sráccal aki rányomult és ilyenkor az jut eszembe, hogy ha velem ilyen, mi lehet ha nem vagyok ott. Nyilván én 1092x felnagyítva élem meg a problémát, ezért kérdezlek titeket, külső szemmel tisztábban lát az ember.
2017. júl. 28. 14:59
 3/7 anonim válasza:
100%

Szerintem csak nagyobb szemmel láttad az egészet

Nincs abban semmi ha tovább beszélget másokkal is

és gondolj bele ugysem voltak kettesben, egy barátitásaság trécselt

felesleges aggodnod, ha szeret veled marad, netaszítsd el magadtol ilyen aproságokkal :D

2017. júl. 28. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Problémád e téren így fogalmazható meg: féltékeny vagy.

Dolgozz magadon.

2017. júl. 28. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én itt semmi problémát nem látok.
2017. júl. 28. 15:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyhangú a válasz, köszönöm szépen a véleményeket. Megprobálom összeszedni magam, ne akadjak fent ilyneken
2017. júl. 28. 16:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, felnagyítod...de megértelek. Viszont tanulj belőle, biztos lesz még hasonló. Szóval nyugi...
2017. júl. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!