Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik puszit dobni a kiszemeltemnek elköszönéskor? Mire utal lány szemszögből?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel találkozgatok. Nekem nagyon tetszik . Elköszönéskor akarok neki egy puszit dobni de nem tudom hogy hogyan venné? Komolyan gondolom vele. És szeretném hogy engem is nagyon komolyan vegyen ugyanis komolyak a szándékaim. Lányok vélemény, nektek hogyan jönne le ?2018. júl. 4. 00:16
11/17 anonim válasza:
Nem tetszene. A puszi dobas teatralis, es igen, homar. Ne tedd.
12/17 anonim válasza:
Az egyéves keresztlányom dobál puszit annak, aki kedvesnek tűnik számára. Klassz, hogy te is ezen a szinten vagy.
13/17 anonim válasza:
Ha éppen nem tudnám eldönteni, hogy kedvelek-e egy férfit és elkezdene puszikat dobálni, az eldöntené a dolgot. Nem nagyon akarnám látni többer utána.
14/17 anonim válasza:
Az oviban még aranyos, de lehet, hogy ti már nem az a korosztály vagytok!
15/17 anonim válasza:
Legy laza. Puszild meg nyugodtan.
Szerintem szep gesztus es a nők örulnek neki.
28N
16/17 anonim válasza:
Varj. Te megpuszilni akarod nem? Nem puszit dobni? Mert kulonbseg.
A puszit adás az szep gesztus.
17/17 anonim válasza:
Szia!
Szerintem először vedd vidámra a figurát és ne halálos komolysággal közvetítsd a repülő puszit a hölgyemény felé, nevess rá közben. Ha ő csak barátként gondol rád, akkor egy komoly puszitól lehet megijedne és oda a barátság is. Ha több van köztetek, akkor úgyis idővel közel fog engedni magához és lehet ő adja az első igazi puszit neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!