Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vidítsam fel a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vidítsam fel a barátom?

Figyelt kérdés

Nem egyszerű rossz kedve van, egy hét alatt vesztette el a munkáját (nem kirúgták hanem becsődölt a cég ahol dolgozott), romlott el a mobilja, a mosógépe, nincs pénze, nem küldtek egy csomagot amit rendelt. Ezek olyan dolgok amire 1 hónap múlva már nem is fog emlékezni, mert ő az a fajta aki mindig megy tovább, sikerülnek a dolgai és szeretik az emberek.

Normál esetben meg tudnám vigasztalni, csakhogy éppen a közös jövőnket tervezzük, mindketten éppen rá voltunk kattanva és most nagyon szomorúnak tűnik... Azt hiszem attól fél h mint férfi megbukott, pedig igazából tök jól csinálja a dolgait és ügyes. Akkor is ha pillanatnyilag zavar van. Nem szeretem ilyen szomorúnak látni, a szívem hasad meg tőle, de azt sem szeretném h túl anyáskodónak tűnjek.

Ezért próbáltam megvigasztalni, de szeretném ha sikeres férfinek érezné magát. Vkinek nincs jó tippje?

Amúgy ilyeneket csinálok h kényeztetem, masszázs, simogatás, puszi, csók, szex...próbálom tudatni h ő a férfi nekem, ami jól esik neki. Csak legyek mellette?

Help!

2018. júl. 1. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Éreztesd vele, hogy hiszel benne, mondd el neki, amiket itt leirtal, és hagyj neki időt, hogy kidepizze magát. Ne akard minden áron jobb kedvre deríteni, csak légy mellette addig is, amíg túl nem lendül ezen az időszakon.
2018. júl. 2. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy szuper csaj lehetsz, hálás lehet érted. Remélem, az is.
2018. júl. 2. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!