Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tesóm szüzességét 37 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesóm szüzességét 37 évesen vette el a férje. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Őt nem igazán érdekelték soha a pasik, karrierista volt világ életében. Borzasztóan okos, egyetemi tanár egyébként. Most nemrég előkerült valahogy a téma köztünk, azt mondta nem érti ez a szüzesség téma miért van így felfújva (annak kapcsán egyébként, nekem a lányom most lett 18 éves és most aktuális a kérdés a barátjával). Ők a férjével már 10 éve ismerték egymást, miután összejöttek, azt mondta a pasi meg sem lepődött rajta, sejtette a dolgot és egyik este spontán csak megtörtént a dolog köztük...5 éve házasok még "csak" és a nagyon szeretik egymást. Nem furcsa ez a történet?

2018. júl. 1. 19:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti! Ők régebben pár évig kollégák voltak a tesómmal, amikor a csávó a phD-ját csinálta náluk asszem, aztán más városba ment praktizálni. Aztán évekkel később visszajött és amikor újra találkoztak, akkor jöttek össze. Bizonyos körökben ez nagy port is kavart, mert a férje elvált miatta és két gyereket hagyott ott. Ha az ismerősöd férfi, azért nehezebb helyzetben van ha szűz 37 évesen, mint a húgom, mert mint az egyik válaszoló írta, nőként még talán 50 évesen is talált volna valakit, ha mást nem csak egy partira.
2018. júl. 1. 21:18
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Dehogy gáz, ha annak idején engem sem szed fel az exfeleségem akkor még mindig szűz vagyok. Azóta mióta elváltunk nem is szexeltem senkivel.
2018. júl. 2. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

>gáz

Érett ember nem foglalkozik azzal, hogy mi gáz és mi nem.

>a pasi meg sem lepődött rajta, sejtette a dolgot és egyik este spontán csak megtörtént a dolog köztük

Akkor meg egyáltalán miért merül fel, hogy gáz lenne? Ők rendben vannak vele, nem zavarta őket... Akkor kinek lenne gáz? Nem is értem :D

2018. júl. 2. 11:49
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
#12 öhm, ennek a sztorinak mi a morális üzenete? :D
2018. júl. 2. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
Az a gáz, hogy felnőtt nőként a nővéred bugyijában turkálsz.
2018. szept. 8. 01:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Az átlagtól eltérő, az biztos. Neki az írás alapján mindig is mások voltak a céljai, más volt a prioritás, mint a legtöbb embernek, de ebben semmi kivetnivaló nincs. Maximum első hallásra furcsa.
2018. szept. 8. 01:34
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
Az a gáz, hogy a 18 éves lányodnak ilyen sekélyes érzelemvilágú "felnőtt" nő a szexuális útmutatója, mint te. Gondolom, azért lettél anya 18 évesen, mert gáz volt már 17 évesen szűznek lenni.
2018. szept. 8. 03:18
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Eltér az átlagtól ugyan - ahogy jó néhányan írták már előttem - de elfogadom, hogy LÉTEZŐ DOLOG az aszexualitás, mint emberi tulajdonság.

Az apácák is elég jól kibírják házasélet nélkül, nem halnak bele. (Sőt, élnek közöttünk örök szüzességet - tisztaságot fogadott - szerzetesek is.)

Nem lepődnék meg rajta, ha Valamelyikük - itt a fórumon - mesélne az életéről kilétének TELJES TITOKBAN TARTÁSÁVAL!:)

2018. szept. 8. 04:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem gáz, neki jó, boldog, ártani nem árt vele senkinek. Nem általános, ez tény.

Azt mondja, nem érti, miért van a téma ennyire felfújva. Ha olyan okos, akkor tudhatná, hogy ő az, aki eltér az átlagtól ezen a téren, tehát nem fogja tudni átérezni a többség helyzetét (akkor se, ha egyébként empatikus), úgyhogy felesleges értetlenkednie.

2018. szept. 8. 05:33
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Tesód aszexuális.
2018. szept. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!