Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tesóm szüzességét 37 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesóm szüzességét 37 évesen vette el a férje. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Őt nem igazán érdekelték soha a pasik, karrierista volt világ életében. Borzasztóan okos, egyetemi tanár egyébként. Most nemrég előkerült valahogy a téma köztünk, azt mondta nem érti ez a szüzesség téma miért van így felfújva (annak kapcsán egyébként, nekem a lányom most lett 18 éves és most aktuális a kérdés a barátjával). Ők a férjével már 10 éve ismerték egymást, miután összejöttek, azt mondta a pasi meg sem lepődött rajta, sejtette a dolgot és egyik este spontán csak megtörtént a dolog köztük...5 éve házasok még "csak" és a nagyon szeretik egymást. Nem furcsa ez a történet?

2018. júl. 1. 19:17
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
A furcsaságát arra értem, hogy ennyi évig soha senki (futó kapcsolatai voltak amúgy, de nem feküdt le velük), 37 évesen meg jött a herceg fehér lovon?
2018. júl. 1. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem egy picit gáz, mert azt mutatja, hogy soha sem élt. De viszont az ő dolga. Én is ismerek egy hasonló lányt, bár ő lefeküdt velem, de nem érdekli a pasizás és dobott is.

9 hónapot volt velem, de már az elejétől kezdve csak dugi pajtit akart bennem látni. Szóval ilyen barátság extrákkal kapcsolatot akart.

4x dobott volna a kapcsolat alatt, az utolsónál (1 hónapja volt) már nem tudtam befolyásolni a döntését.

2018. júl. 1. 19:20
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Élete legjobb részét kihagyta.

Amúgy az ő dolga.

2018. júl. 1. 19:32
 4/20 anonim válasza:
91%
Ő dolga, ha az életét a tudásnak szentelte és ez okoz neki örömöt akkor nem tudom miért kell itélkezzni, törödj a magad életével.
2018. júl. 1. 19:39
 5/20 anonim ***** válasza:
23%

Elég beteg...

Nekem nem kéne ilyen nő az fix.

37 évig szart bele, aztán hirtelen összejön a férj. Ha ennyit jelent neki az egész az mindenképp beteges.

De ez a személyes véleményem, amúgy a hullát nem érdekli ki mikor dug.

2018. júl. 1. 19:44
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
nem gáz, csak furcsa, de az ő dolga.
2018. júl. 1. 20:09
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz, csak az átlagtól eltérő, ezért sokan furcsának találják. Az írásodból azt olvasom, hogy egyébként boldog, tartalmas volt az élete eddig is, most csak még jobb lett, hogy párt is talált. Mindenkinek a saját dolga, hogy mikor érzi késznek magát arra, hogy kapcsolata legyen, lefeküdjön valakivel.
2018. júl. 1. 20:25
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

Miért lenne "gáz"? Miért kellene megítélni, elítélni más életét, döntését? Ahogy leírod a dolgot, őt nem érdekelte annyira a párkapcsolat vagy a szex, ezért nem is érezte tehernek, pláne nem érezte valamiféle görcsnek, ami ott szorul a nyaka körül. Élte az életét, aztán jött a mostani férje és minden ment a maga medrében.

Ugyanígy a lányodnál is: ha úgy érzi, hogy kész rá mindenféle szempontból ÉS akarja, akkor nincs miről beszélni. Neked annyi a dolgod, hogy felhívd a figyelmét a védekezésre.

2018. júl. 1. 20:29
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
engem inkább az érdekelne, hol találta a pasit, mert volna egy ismerősöm, aki kb. hasonló cipőben jár.
2018. júl. 1. 20:59
 10/20 anonim ***** válasza:
18%

Nagyjából 2 millió pasit találhatna aki adná. Mert nő.

Bár tény, hogy egy 37 éves már nem annyira kapós. Az egy más világ. A tapasztalat viszont az, hogy a 25-30 feletti szűz nőkkel nem lehet mit kezdeni. Pontosan ugyan azokkal a mentális problémákkal és gátlásokkal küzdenek mint a vénszűz pasik.

Összesodort pár ilyennel az élet, és nem akarnék többet ilyet. Nem véletlenül maradtak vénlányok...

2018. júl. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!