Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm szüzességét 37 évesen vette el a férje. Ez gáz?
Szerintem egy picit gáz, mert azt mutatja, hogy soha sem élt. De viszont az ő dolga. Én is ismerek egy hasonló lányt, bár ő lefeküdt velem, de nem érdekli a pasizás és dobott is.
9 hónapot volt velem, de már az elejétől kezdve csak dugi pajtit akart bennem látni. Szóval ilyen barátság extrákkal kapcsolatot akart.
4x dobott volna a kapcsolat alatt, az utolsónál (1 hónapja volt) már nem tudtam befolyásolni a döntését.
Élete legjobb részét kihagyta.
Amúgy az ő dolga.
Elég beteg...
Nekem nem kéne ilyen nő az fix.
37 évig szart bele, aztán hirtelen összejön a férj. Ha ennyit jelent neki az egész az mindenképp beteges.
De ez a személyes véleményem, amúgy a hullát nem érdekli ki mikor dug.
Miért lenne "gáz"? Miért kellene megítélni, elítélni más életét, döntését? Ahogy leírod a dolgot, őt nem érdekelte annyira a párkapcsolat vagy a szex, ezért nem is érezte tehernek, pláne nem érezte valamiféle görcsnek, ami ott szorul a nyaka körül. Élte az életét, aztán jött a mostani férje és minden ment a maga medrében.
Ugyanígy a lányodnál is: ha úgy érzi, hogy kész rá mindenféle szempontból ÉS akarja, akkor nincs miről beszélni. Neked annyi a dolgod, hogy felhívd a figyelmét a védekezésre.
Nagyjából 2 millió pasit találhatna aki adná. Mert nő.
Bár tény, hogy egy 37 éves már nem annyira kapós. Az egy más világ. A tapasztalat viszont az, hogy a 25-30 feletti szűz nőkkel nem lehet mit kezdeni. Pontosan ugyan azokkal a mentális problémákkal és gátlásokkal küzdenek mint a vénszűz pasik.
Összesodort pár ilyennel az élet, és nem akarnék többet ilyet. Nem véletlenül maradtak vénlányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!