Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátrányokkal indul társkeresés terén egy férfi, aki 30 évesen vesztette el a szüzességét?
Nagy hátrányokkal, mivel rengeteg tapasztalata nincs meg, ami ilyen korban már elvárt a másik nemtől.
#1: Igen. Meglepődnél, hogy milyen gyakori.
Semmilyenekkel, szerintem. A szüzekkel nem a szüzességük a gond, hanem az a pánik, hiszti és idétlen viselkedés, amit lenyomnak. Volt már dolgom olyannal, aki előttem csak egyszer szexelt, valami buliban. Utólag mondta meg, de nem éreztem, hogy más lenne, laza volt, természetes, kicsit ügyetlenkedtünk, de az olyannal is előfordult, aki jóval tapasztaltabb volt (nehezen éreztünk rá egymásra úgymond).
Ellenben ismerkedtem szűzzel, aki 60x felhívta erre a figyelmet, drámázott ia miatta, túllihegte a témát és már a csók is eléggé kínos volt. Hát letört a lelkesedésem. De a legjobb barátom ia szűz még (11 éve ismerem, együtt nőttünk fel) és ő is tök laza a mostani barátnőjével is, meg baráti relációban velem is. Szóval nem egy ilyen görcsös kis szar, hanem tök normális pasi.
22N
Szívesen, mert komolyan is gondolom. Bár kicsit kínos lenne, ha én kopognék be csak ezért. :)
Lényeg a lényeg, nem az számít, hogy az ember mit és mit nem élt át, szerintem. Sok dolog együttjárást mutathat, de szerintem egy szűz srác is lehet tök normális, tök jó az ágyban és tök jó partner. Csak azon múlik, hogy hogyan gondolkodik a dolgokról és mennyire képes józan paraszti ésszel felfogni a szexet. Nem nagy mutatvány. :)
#6: Ugye nem lepődnél meg, ha a srác képen röhögne és faképnél hagyna? :D
Azt állítani, hogy a szüzesség nem hátrány társkeresésben, egy vicc. Itt is volt már ilyen kérdés, itt is írták már, hogy nem járnának szűz sráccal.
Az, hogy személy szerint nálad ez nem hátrány, nem teszi ezt semmissé. Van, akinek az sem hátrány, ha a párja tolókocsis. Ettől még rengeteg embernél hátrány.
Lényegében leírtad, hogy nem hátrány, mégsem voltál ennyi idős szűzzel, a barátod is csak barát volt és még a barátnője mellett is szűz és amúgy görcs szrok a szüzek... Ez többet mondott, mint az, amit akartál mondani... :D
Te beteg vagy, vagy csak unatkozol, hogy ki kell forgatni a szavaimat?
Arról nem tehetek, hogy valaki elvette a srác szüzességét előttem (ő sem volt huszonéves amúgy), én meg nem vagyok a mennyiség és a kalandok embere, hogy piackutatáat végezzek a szüzek ágyban nyújtott tehetségén és megdugassam magam néhánnyal ennek érdekében.
A barátom jelenleg 2 hónapja jár a lánnyal és elég intelligens ahhoz, hogy ne a dugás körül forogjon a kapcsolatuk. Nem sokáig lesz szűz, de addig is tök normálisan bánik a lánnyal és velem sem volt soha ilyen "kényelmetlenül zavarbaejtő" a szüzessége miatt, ugyanúgy tolta a perverz poénokat meg ugyanolyan természetesen kezelte a szextémát, mint bárki.
Leszarom, hogy kinek mi a hátrány, hogy őszinte legyek, én csak elmondtam a saját véleményem. Soha nem volt még abból gond az életem során sem részemről, sem iránylmba a tapasztalat hiányából, ha az ember tudott normálisan gondolkodni. Nyilván nem vagyok hr-es, aki munkatapasztalatra veri, hanem olyan természetes emberi dolgokra gondolok, mint a szex, a randizás, a csók, egy előadás megtartása sok ember előtt, barátok szerzése, konfliktuskezelés, meglepetést okozni valakinek, megvigasztalni valakit, stb...
Tudom, sok ember ezeknél ia földhöz bssza magát, meg hiperventillál, mert fingja sincs, mit csináljon, de azért aki egy kicsit is intelligens és józan, nem fújja ezt fel és nem égeti be magát tragikusan, akár ellenszenvesnek vagy gusztustalannak is tűmve emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!