Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hátrányokkal indul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hátrányokkal indul társkeresés terén egy férfi, aki 30 évesen vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2018. jún. 22. 01:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
A dolog beteg részéhez még azt tenném hozzá, hogy feljöttél, hozzászóltál 2 kérdéshez, amihez én is és hopp, lettek százalékaim... :D Ránéztem még pára mai válaszomra és hopp, ami a hozzászólásod előtt nem állt sehogy, ott már lett %. Na, ez a végigmegyek és lepontozok egy személyt hozzáállás igazán beteges az oldalon. Mondjuk pont ezt a szintet vártam. Feljössz, frusztráltan kicsit káromkodsz, lenyomkodod a napi piroskéz adagod, aztán lenyugszol.
2018. jún. 22. 04:03
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként én igazat tudok adni mind a kettőtöknek, a nyitottabb (és többnyire intelligensebb) embereken azt a hozzáállást tapasztalom, amiről a 70%-os kollegina beszél, de tény, hogy a megfelelő körökben kell mozogni ahhoz, hogy ilyesmivel találkozz, és rengetegen kaszálják el a tapasztalatlanabbakat mondván, hogy "biztos van velük valami gikszer, azért nem kellettek senkinek", vagy "nekem felnőtt társra van szükségem, nem kezdőre". De az indulatokat és a személyeskedést igazán félretehetnétek.:D
2018. jún. 22. 05:33
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Tök esélytelen, mert nagyon csúnya lehet. Gondolom 30 évesen is csak örömlánnyal sikerült.
2018. jún. 22. 07:36
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Nekem amnyi jön le abból hogy jó vizhólyagos lehet a keze s sok hokitól 😀😀
2018. jún. 22. 08:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom anno 29 éves volt mikor először lett intim kapcsolata, az 7 évig tartott. Azt tudom hogy én 46 éves korára az 5. bnő voltam (és az utolsó is) de ilyen szenvedélyes, "szakértő" párom soha nem volt azelőtt és olyan csodákat élhettem meg vele amit soha azelőtt...

Szóval szerintem nincs hátránya én kifejezetten örültem hogy ilyen és nem egy mindenkit megd**ó vki...

2018. jún. 22. 09:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Én igencsak meglepődnék, ha egy nő ilyet kérdezne tőlem, - valahogy nem ismerkedési téma.
2018. jún. 22. 15:35
 17/18 anonim ***** válasza:

A férfiak nyitottabbak szexuális téren, a lányokkal az a baj, hogy elítélik magukat a szexualitásuk miatt. Azért maradnak szüzek.

A férfiak szüzessége lényegtelen. Ismerik saját testüket és ezáltal könnyen megismerik a partnerük testét is. Egy kaszanovának is meg kell ismernie, a partnere testét, hogy sikeres legyen. Egyébként férfi és nő szexualitásában nincs különbség. A különbség az emberben, az egyénben a személyes felfogásban van.

Tehát aki rendszeresen érdeklődik a nők iránt, és végez önkielégítést nincs előrébb, mint a kaszanovák. Egyébként kaszanovává is azért válik valaki, mert ügyetlen a nőkkel és bizonyítani akar. Aki tuti jó az ágyban azt nehezebben cserélik le a nők.

2018. jún. 23. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:
57%
Bocsánat "nincs előrébb" helyett, "nincs hátrányban a kaszanovákkal szemben"-t akartam írni.
2018. jún. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!