Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy ilyen párkapcsolatról, illetve ti lennétek egy ilyen kapcsolatban?

pont mint a 48 éve házas szüleim..
csak ők 32f és 23n voltak..
jó? :) jóhogy jó

15 évesen párkapcsolat?! Normális vagy?!
Ez a buckalakók körében divat, de hát ők nem is az eszükről híresek...
Nem, nem lennék ilyen kapcsolatban, mert normális családban nőttem fel, és nem neveltek idióta gyerekprostinak a szuleim.

Párkapcsolatban én sem lennék ilyen fiatal lánnyal, de simán megdugnám, pedig bőven elmúltam 24.
A hőzöngő nők meg a képmutató férfiak pedig nem érdekelnek ilyen tekintetben. Annyira bírom amikor nap közben is néhány még nálam is idősebb férfi kollégám adja a szentet, hogy ő ugyan nem, túl fiatal, stb..., közben meg folyik a nyála amikor minishortban mászkálnak el mellette az utcán.

Hát nem tudom, egy 15 éves lány gyakorlatilag most jött ki az általánosból, egy 24 éves srác meg már a diplomáján is túl van, vagy évek óta dolgozik és a saját lábán áll. Azért a két élethelyzet jelentősen eltér egymástól, tökmindegy, ki mennyire érett. Az ismerőseid esete baromira kivételes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!