Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolok az idősebb nő, fiatalabb srác felállásról, párkapcsolatról?
Basszus, nem vagyok gondolatolvaso, nem tudom mit gondolsz rola.
En: kis kulonbseggel lehet tartos, egyebkent kolcsonos foleg testi kihasznalas lesz valoszinuleg rovidebb tavon, tehat osszejaros szex. Legalabbis ez volt nekem.
4.
Te nagyon hülye, nem a ti 3 hetetekről van szó.
Az idősebb nő fiatalabb pasi felállás szerintem 10-15 korkülönbségtől érthető, ez alatt már manapság természetes.
Ha visszanézed a korábbi kérdéseket rengeteg van ilyen, mindkét fél szemszögéből kérdezve.
Nagyon azonos elképzelésnek kell lenni mindkét fél részéről a kapcsolatot illetően, legyen akár szexkapcsolat, vagy hosszabbtávú, "rendes" párkapcsolat.
Ha ez stimmel, nincs gond. Ha viszont az egyik fél többet akar, más elvárásai vannak a jövőt illetően nem szabad belevágni.
Nekem volt ilyenben részem (nő vagyok).Azonnal megbeszéltük ki mit szeretne/vár el a másiktól, és nem léptünk tovább, egy évig tartó, inkább szexen alapuló, kötöttségektől/komolyabb elvárásoktól mentes kapcsolat volt.
Viszont simán el tudok képzelni hosszútávú kapcsolatot is, de csak akkor, ha mindkét félnek ez a célja.
Nagyon fontos a gyerek kérdés,amennyiben van, és amennyiben szeretnének/nem szeretnének, akkor is.
A pasiknak határozottabb elképzelése van erről, a nők viszont hajlamosak többet várni attól,amit a pasi nyújtani tud.
Láttam már ilyet napjainkban, Szép pár tud lenni, viszont az időseknek nem igazán jön be, mert nem igazán értik, hogy változott a világ az ő fiatalkoruk óta.
Hátrány, ha a fiatal igazából még nem kötelezte el magát, így a "Kandúr Bandit" játssza a meglévő kapcsolata mellett...
"e nagyon paraszt! Nem volt szàmszerűsítve a kérdés."
Nem, de a fogalmazásmódból lejön, hogy nem a te sz aros kapcsolatbodra kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!