Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legtöbb férfinak attól már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak attól már tetszik egy nő, hogy az sovány? Semmi más nem számít?

Figyelt kérdés
Nem baj ha nincs feneke, sőt a melle alig dudorodik ki a mellkasa vonalából. Az sem baj, hogy bányarém arca van, vagy alapszinten sem ad magára, pl lerágott körmök. Nem szeretnék leszólni senkit, de ez nekem kicsit fura. Ilyen nőkre valahogy senki nem mondja egy beszélgetésnél, hogy á nekem nem az esetem, vagy hogy szerintem csúnya, a legrosszabb amit mondanak hogy olyan átlagos. Ellenben nagyon sokszor hallom a teltebb, formás mellű, gyönyörű arcú, szép hajú, magára minden téren igényes nőkről, hogy a férfitársaság leszólja őket, hogy áá kövér nőt soha, nagy kofferba csak pakolni jó stb. Aztán utánna összejönnek egy kövérnek mondott nővel. Ez miért van a pasiknál? Ez valami illemszabály, hogy sovány nőt nem szólhatnak le?
2018. jún. 26. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
A női magazinok, oldalak nagy százaléka is a fogyásról, fogyókúráról, fogyókúrás receptekről szól, érdekes, nem arról, hogy "hogyan hízzunk". Tudják azt nagyon jól ők is, mi a szebb(vonzóbb).
2018. jún. 26. 15:22
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Kéne a nyavalyának sovány, elől deszka hátul léc nő! Akkor már inkább elmennék papnak!
2018. jún. 26. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyan nő vagyok, de férfiak között dolgozom és a barátommal is szoktunk ilyenekről beszélni. Nem az a két véglet létezik csak, hogy sovány meg kövér (szerencsére). A pasik sem a kövér, sem a túl sovány nőket nem szeretik általában (persze, kivételek mindig vannak), de mondom, miket szoktak mondani a soványakra:

- hát, ez meg hol hagyta a seggét?

- elől deszka, hátul léc

- fúj, de lapos a segge

- semmi segge

- se segge, se melle

stb.

Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak az átlagos nőket szeretik, akinek van feneke is meg melle is, ami mellett viszonylag karcsú, értsd, van dereka, szép formás lábak, de nem húsos és nem is löttyedt, sovány, idomtalan testű csaj.

2018. jún. 26. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
40%

Bár itt a gyakorin nem hisznek a tudománynak,azért megpróbálom...

A férfiak és nők szexuális vonzalma evolúciós alapokon nyugszik. Most a férfiakénál maradva a döntő tényező igen a "soványság" vagy nevezheted ezt csipő-derék aránynak, és kb ugyanilyen fontos a mell, fenék formája is. A nő teste a termékenységre utal, minél feszesebb,minél arányosabb, annál jobb génekkel rendelkezik és jobb utódokat lehet vele létrehozni. Ha nem elég jó a melle, a feneke, a körme, az arca stb. de attól még arányos, karcsú vonalai vannak, az már bőven elég termékenységi előny, így aztán elég sok férfiban megmozgatja így is a nemi vonzalmat.

A kövér nő a szép nő egy ostoba mítosz, és csak az elhízott nők vigasztalják vele magukat, mert egy-két afrikai törzsnél a dagadt nőket részesítik előnyben...ez mind szép és jó, csak nem biológiai alapú, hanem társadalmi konstrukció, egy kulturális tényező, ami ráépül az evolúciós ösztönökre és akár el is nyomhatja azt. Magyarán alapesetben minden férfi ösztönösen vonzódik a karcsú nőkhöz és taszítja a dagadt,fonnyadt,löttyedt női test , de ezt az ösztönt később elnyomhatja a kulturális máz vagy a szükségszerűség vagy az egyéni perverzitás..:D

2018. jún. 26. 15:35
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

A jelenség, amit leírsz, nem létezik, vagy legalábbis extrém specifikus.

Én férfiként meglehetősen sok hasonló beszélgetésben veszek részt, és a tapasztalataim a következők:

1. igenis sokan leszólják a nagyon vékony nőket

2. nagyon ritka, hogy valaki kövérnek és/vagy tszítónak tart egy "teltebb, formás mellű, gyönyörű arcú, szép hajú, magára minden téren igényes nőt"

3. aki kifejezetten nem kedveli a kövér nőket, az nem jön össze kövér nőkkel (bár az igaz, hogy nagyon gyakran híznak el férfiak-nők egyaránt néhány év alatt)

2018. jún. 26. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem baromságokat írsz. Én elég vékony vagyok (164/51), mellem az úgy kb. semmi... Viszont amíg komolyabban sportoltam, addig volt rajtam izom, és elég jó fenekem volt. Sajna jelengeg seggem sincs, de a lényeg, hogy én vékony nőként azt tapasztalom, hogy a férfiak igenis szeretik, ha van mit fogni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a 'dagadt' nőkre buknak, de igenis szeretik, ha egy nő ott kerekedik ahol kell, és a legtöbb férfinak nem jön be a deszka alkat!
2018. jún. 26. 16:37
 17/21 anonim ***** válasza:
5%

a sovány rossz megfogalmazás.

ÉN nagyjából ezt mondanám jó testalkatnak egy nőnél:

[link]

2018. jún. 26. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

Na várj mondok tényeket:

Egy lány panaszkodott nekem hogy leszólják, vagyis hogy egy kövér csaj beszólogatott neki mert hogy ő vékony. Na és igen ilyenkor nem szóltak a kövér csajnak hogy ne szekálja mert ő meg kövér mert ilyet nem illik...

Ja és az hogy egy kövér nőt attól tartanak gyönyörűnek hogy kerek, az olyan mintha egy kerék attól lenne király mert kör alakú. Attól hogy valakin van +10-20 kiló attól nem lesz jó melle, csak az is nagyobb lesz mint a feneke mivel zsírt fog raktározni.

Nem véletlen van az hogy vékony srácon a kockahas annyit ér mint kövér nőn a nagy mell/segg.

2018. jún. 26. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert a kövèrsèg(eltekintve ha betegseg az oka) igenytelenseggel jar egyutt. Tükörbr nezek, latom olyan vagyok mint egy malac, de nem teszek ellene. Nagyon keves duci lanyt ismerek, aki szereti es efogadja magat ugy, ahogy van. A többsèg nem de csak a rinya megy h a vekony lanyok kelendobbek. Gondoljuk el. Az ido ahogy telik, ha csak nem sportol valaki rendszeresen, valtozik a test. A vekony lanyokra is rajon par kilo, vagy rajta marad szülès utan, de meg is is kb normalisan neznek ki. Na most egy debella, ahogy telik mulik az ido, meg ha rajonnek a kilok, vagy szul es rajta marad hogy nez ki? Es hagyjuk a baromsagot a szexhez a kulsohoz valo vonzalom IS kell. Egy vekony lany konnyebben talal olyan ruhat ami az elonyeit kiemeli kevesebb hatranyos reszt kell elcsalni.
2018. jún. 26. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
A #14-essel értek egyet. Annyival kiegészíteném, hogy szerintem tévúton járnak azok, akik számokkal szeretnék meghatározni az ideális női testet. A férfiak a termékenységre utaló jeleket keresik, amelyek közül a fiatalság és az egészség a legfontosabbak (mivel egy ilyen nő nagyobb eséllyel hoz létre egészséges utódot). Így lehet az, hogy egy telt idomú, de feszes testű fiatal nő (aki a többi nő szerint már kövér) sikeres a férfiaknál, míg a számok alapján szinte tökéletes, de "lötyögős" lány sikertelenebb. Tehát az eredeti kérdésre válaszolva: nem elég az, hogy egy nő sovány. Annak az oka pedig, hogy a soványnak mondott nők átlagban mégis sikeresebbek a férfiaknál, nagyon egyszerű oka van: ők kevésbé térnek el az ideálistól.
2018. jún. 26. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!