Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak attól már tetszik egy nő, hogy az sovány? Semmi más nem számít?
Én ugyan nő vagyok, de férfiak között dolgozom és a barátommal is szoktunk ilyenekről beszélni. Nem az a két véglet létezik csak, hogy sovány meg kövér (szerencsére). A pasik sem a kövér, sem a túl sovány nőket nem szeretik általában (persze, kivételek mindig vannak), de mondom, miket szoktak mondani a soványakra:
- hát, ez meg hol hagyta a seggét?
- elől deszka, hátul léc
- fúj, de lapos a segge
- semmi segge
- se segge, se melle
stb.
Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak az átlagos nőket szeretik, akinek van feneke is meg melle is, ami mellett viszonylag karcsú, értsd, van dereka, szép formás lábak, de nem húsos és nem is löttyedt, sovány, idomtalan testű csaj.
Bár itt a gyakorin nem hisznek a tudománynak,azért megpróbálom...
A férfiak és nők szexuális vonzalma evolúciós alapokon nyugszik. Most a férfiakénál maradva a döntő tényező igen a "soványság" vagy nevezheted ezt csipő-derék aránynak, és kb ugyanilyen fontos a mell, fenék formája is. A nő teste a termékenységre utal, minél feszesebb,minél arányosabb, annál jobb génekkel rendelkezik és jobb utódokat lehet vele létrehozni. Ha nem elég jó a melle, a feneke, a körme, az arca stb. de attól még arányos, karcsú vonalai vannak, az már bőven elég termékenységi előny, így aztán elég sok férfiban megmozgatja így is a nemi vonzalmat.
A kövér nő a szép nő egy ostoba mítosz, és csak az elhízott nők vigasztalják vele magukat, mert egy-két afrikai törzsnél a dagadt nőket részesítik előnyben...ez mind szép és jó, csak nem biológiai alapú, hanem társadalmi konstrukció, egy kulturális tényező, ami ráépül az evolúciós ösztönökre és akár el is nyomhatja azt. Magyarán alapesetben minden férfi ösztönösen vonzódik a karcsú nőkhöz és taszítja a dagadt,fonnyadt,löttyedt női test , de ezt az ösztönt később elnyomhatja a kulturális máz vagy a szükségszerűség vagy az egyéni perverzitás..:D
A jelenség, amit leírsz, nem létezik, vagy legalábbis extrém specifikus.
Én férfiként meglehetősen sok hasonló beszélgetésben veszek részt, és a tapasztalataim a következők:
1. igenis sokan leszólják a nagyon vékony nőket
2. nagyon ritka, hogy valaki kövérnek és/vagy tszítónak tart egy "teltebb, formás mellű, gyönyörű arcú, szép hajú, magára minden téren igényes nőt"
3. aki kifejezetten nem kedveli a kövér nőket, az nem jön össze kövér nőkkel (bár az igaz, hogy nagyon gyakran híznak el férfiak-nők egyaránt néhány év alatt)
Na várj mondok tényeket:
Egy lány panaszkodott nekem hogy leszólják, vagyis hogy egy kövér csaj beszólogatott neki mert hogy ő vékony. Na és igen ilyenkor nem szóltak a kövér csajnak hogy ne szekálja mert ő meg kövér mert ilyet nem illik...
Ja és az hogy egy kövér nőt attól tartanak gyönyörűnek hogy kerek, az olyan mintha egy kerék attól lenne király mert kör alakú. Attól hogy valakin van +10-20 kiló attól nem lesz jó melle, csak az is nagyobb lesz mint a feneke mivel zsírt fog raktározni.
Nem véletlen van az hogy vékony srácon a kockahas annyit ér mint kövér nőn a nagy mell/segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!