Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legtöbb férfinak attól már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak attól már tetszik egy nő, hogy az sovány? Semmi más nem számít?

Figyelt kérdés
Nem baj ha nincs feneke, sőt a melle alig dudorodik ki a mellkasa vonalából. Az sem baj, hogy bányarém arca van, vagy alapszinten sem ad magára, pl lerágott körmök. Nem szeretnék leszólni senkit, de ez nekem kicsit fura. Ilyen nőkre valahogy senki nem mondja egy beszélgetésnél, hogy á nekem nem az esetem, vagy hogy szerintem csúnya, a legrosszabb amit mondanak hogy olyan átlagos. Ellenben nagyon sokszor hallom a teltebb, formás mellű, gyönyörű arcú, szép hajú, magára minden téren igényes nőkről, hogy a férfitársaság leszólja őket, hogy áá kövér nőt soha, nagy kofferba csak pakolni jó stb. Aztán utánna összejönnek egy kövérnek mondott nővel. Ez miért van a pasiknál? Ez valami illemszabály, hogy sovány nőt nem szólhatnak le?
2018. jún. 26. 14:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

Illemszabály, az :D

Amúgy meg igen, ha egy nő sovány, akkor már több esélye lesz pasizni mint egy daginak.

2018. jún. 26. 14:56
 2/21 anonim ***** válasza:
27%

Egyszer a tévében hangzott el az hogy mikor részesítjük előnyben a kövér és mikor a sovány nőket. Rossz gazdasági viszonyok közt szeretjük ha van tartalék a nehéz időkre, van miből lopjanak mások korrupció idején, ezért még nőkben is a zsírosabbakat részesítjük előnyben, hisz rajtuk van tartalék a nehéz időkre.

Míg kitűnő gazdasági körülmények közt megengedhetjük a luxust, nem kell tartaléknak lennie a nőkön hanem lehet szemrevaló és szexi is és jól mozogjon.

A kövérség egyáltalán nem a gazdagságot jelenti. Magyarország a világ 4. leg elhízottabb országa. És egyáltalán nem vagyunk gazdagok olyan értelemben nem hogy túl sokat dolgozunk a javakért és sokat lopnak el tőlünk.

2018. jún. 26. 15:03
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen, azt tapasztalom, hogy aki vékony (mindegy, hogy azért, mert diétazik, sportol, vagy tömi a mekis kaját) az igényes, aki nem vékony, az meg igenytelen. Egy vékony nő mindig nyer egy olyannal szemben, akin van plusz kiló, de esetleg sportol, odafigyel az étkezésére
2018. jún. 26. 15:03
 4/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem, hogy miért lenne igénytelen egy vékony nő vagy miért lenne aránytalan, esetleg csúnya az arca attól, hogy ő vékony. A kövér nő aki ad magára az azért ad magára, mert kövér vagy azért szép az arca, mert kövér ? A kövér nőnek nagyobb segge/melle van, a vékonynak meg kisebb, de mind a kettő magához képest arányos. Valakinek az egyik tetszik, valakinek a másik. Felőlem lehet a kövér nő akármilyen szép meg magára sokat adó, de ha nekem a vékony tetszik, akkor a vékony teszik. Ülhet a kisangyal a vállamon és duruzsolhatja a fülembe, hogy jajj nézd, csöcsös-faros és pradaban van, de pont leszarom. Ez kb olyan duma, hogy a vékony csajok helyett miért nem a sármos, nagyfarkú négerek tetszenek inkább. Azé b+! :D

31/f

2018. jún. 26. 15:04
 5/21 anonim ***** válasza:
62%

Tippelek: te... khm... nemsovány vagy? Úgy értem: "teltebb"?

Amennyiben igen (amit feltételezek), azt azért elmondanám, hogy a kérdésed alapján nem az alkatoddal van a baj, hanem valahol belül kellene keresni a problémát.

Azt a kategóriát pedig valahogy kihagytad, aki sovány is és ad is magára. (Főleg, hogy sokan attól is soványak, hogy adnak magukra.)

2018. jún. 26. 15:05
 6/21 anonim ***** válasza:
21%
kb ezerszer kifejtették itt is nem is kevesen, hogy bejönnek nekik a teltek is...
2018. jún. 26. 15:06
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem a súlyoddal van baj, hanem a személyiségeddel.
2018. jún. 26. 15:17
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
Ha egy vékony nő előnnyel indul egy teltebbel szemben, az nem azért van, mert igényesebbnek tartja a férfi, hanem mert egyszerűen az jön be neki jobban (másnak meg a ducibb). Ennyi, nem kell ezt túlgondolni.
2018. jún. 26. 15:19
 9/21 anonim ***** válasza:
38%
Rengeteg sovány nő fogyókúrázik, hánytatja és hashajtóztatja magát, koplal, érdekes hogy ezeket sosem emlegetik fel nekik harsányan.
2018. jún. 26. 15:20
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

Az én pasi haverjaim mind a sovány lányokra húzzák a szájukat, mindegyikük inkább teltebb barátnőt szeretne, és inkább olyan csajokat nézegetnek a neten is.

Fura férfiakat ismersz :D

2018. jún. 26. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!