Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfinak attól már tetszik egy nő, hogy az sovány? Semmi más nem számít?
Illemszabály, az :D
Amúgy meg igen, ha egy nő sovány, akkor már több esélye lesz pasizni mint egy daginak.
Egyszer a tévében hangzott el az hogy mikor részesítjük előnyben a kövér és mikor a sovány nőket. Rossz gazdasági viszonyok közt szeretjük ha van tartalék a nehéz időkre, van miből lopjanak mások korrupció idején, ezért még nőkben is a zsírosabbakat részesítjük előnyben, hisz rajtuk van tartalék a nehéz időkre.
Míg kitűnő gazdasági körülmények közt megengedhetjük a luxust, nem kell tartaléknak lennie a nőkön hanem lehet szemrevaló és szexi is és jól mozogjon.
A kövérség egyáltalán nem a gazdagságot jelenti. Magyarország a világ 4. leg elhízottabb országa. És egyáltalán nem vagyunk gazdagok olyan értelemben nem hogy túl sokat dolgozunk a javakért és sokat lopnak el tőlünk.
Nem értem, hogy miért lenne igénytelen egy vékony nő vagy miért lenne aránytalan, esetleg csúnya az arca attól, hogy ő vékony. A kövér nő aki ad magára az azért ad magára, mert kövér vagy azért szép az arca, mert kövér ? A kövér nőnek nagyobb segge/melle van, a vékonynak meg kisebb, de mind a kettő magához képest arányos. Valakinek az egyik tetszik, valakinek a másik. Felőlem lehet a kövér nő akármilyen szép meg magára sokat adó, de ha nekem a vékony tetszik, akkor a vékony teszik. Ülhet a kisangyal a vállamon és duruzsolhatja a fülembe, hogy jajj nézd, csöcsös-faros és pradaban van, de pont leszarom. Ez kb olyan duma, hogy a vékony csajok helyett miért nem a sármos, nagyfarkú négerek tetszenek inkább. Azé b+! :D
31/f
Tippelek: te... khm... nemsovány vagy? Úgy értem: "teltebb"?
Amennyiben igen (amit feltételezek), azt azért elmondanám, hogy a kérdésed alapján nem az alkatoddal van a baj, hanem valahol belül kellene keresni a problémát.
Azt a kategóriát pedig valahogy kihagytad, aki sovány is és ad is magára. (Főleg, hogy sokan attól is soványak, hogy adnak magukra.)
Az én pasi haverjaim mind a sovány lányokra húzzák a szájukat, mindegyikük inkább teltebb barátnőt szeretne, és inkább olyan csajokat nézegetnek a neten is.
Fura férfiakat ismersz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!