Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl rajta?
Figyelt kérdés
Volt egy szerelmem, nagyon-nagy (már amennyire meg tudom ítélni), már a 20as éveim elején, az első, nem teljesült be, de be teljesülhetett volna, ez a legrosszabb. Nem azért lett vége, mert nem működött. Nem is lett semmi, mert hülye voltam, pedig mindketten nagyon komolyan gondoltuk és működhetett volna. Elvárásaim az egekben, és Ő volt az első, aki megfelelt nekem. Mindenhogyan, tökéletes volt/lett volna. Azóta (több, mint másfél éve) nem is találkoztunk (csak 1x), de még mindig gondolok rá. Ha nem sokat, akkor is minden másnap átfut az agyamon. És akkor ér egy impulzus: kapcsolatban van, új profilkép, elköltözött, stb, és akkor újra, egész nap csak rá gondolok és reménykedek, hogy majd egyszer. Pedig már nem is MO-n él. Úgy érzem soha nem fogok teljesen lemondani róla, és ha el fogják jegyezni, akkor az első dolog amire rákeresek, hogy hány eljegyzésből lesz sírig tartó szerelem. Nagyon nehezen megy nekem ez a párkeresés, a randizgatás, nagyon nehezen találok olyan csajszit, aki tényleg mindenhogyan bejön, de ha az megvan, akkor meg félek elhívni randizni. Vele egyszerre összejöhettem volna. Így viszont már elképzelem, ahogy 40 évesen egyedül leszek. Ezeknek az összessége a rossz és nehéz.2018. jún. 26. 09:40
1/1 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van ilyen férfi/nő az életében, hogy mi lett volna, ha....
Csak ugye ezeket mi tesszük széppé a mi saját kis elképzelt világunkkal :)
Lehet, hogy fél év után menekültél volna előle, most pedig az lenne itt a kérdés, hogy mit szerettem!vágyakoztam iránta?
Majd lesz valaki, aki elfeledteti Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!