Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Van egy személy, akivel barátság extrákkal kapcsolatban voltatok. De nem lett belőle több, mert nem akartok komolyat egyelőre.
Aztán lesz nektek is és neki is valakije, de valami még sincs rendben. Amikor látjátok az illetőt csókolózni a párjával, akkor valami fura érzésetek lesz, mintha zavarna...
Őszintén, volt már valaki ilyen helyzetben? Mi ez az érzés, szerelmes lennék? És aki már volt így, mi történt végül?
Szia, nekem volt hasonlo estem.
A különbség, csak annyi volt, hogy mi elején jártunk, majd a fiu szakított velem és pár hónap múlva jött ezzel az ötletével, hogy legyen barátság extrákkal. Ekkor felőlem még voltak érzelmek, és belementem..csakhát itt is voltak kapcsolatok a fiunál, beleszeretett másba és elég rossz volt..ezt mi husszu idejig játszottuk (kb.3 év-ig)..
De ez már 4 éve volt és mindkettőnk tovább lépet és nemis beszélünk már.
Meguntam, mert fájt, hogy ő mindenki mást szeretet, én meg csak arra kellettem neki. Igy hát eltávolítottam magamtól, hogy ne fájjon mégjobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!