Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

7 éve összejöttem egy sráccal, életem második kapcsolata volt és eddigi egyetlen szerelmem..

2 évig jártunk, sosem laktunk együtt, volt jópár problémánk(5 év korkülönbség miatti más élethelyzet is).

Ő dobott egyszer, majd meggondolta magát másnap, majd rá fél évre végleg dobott(a szülinapomon), hogy másokkal feküdhessen le, mert én csak a második voltam neki..

Nem szakadt meg teljesen a kapcsolat, időnként rámírt, párhavonta, aztán vagy párnapos vagy többhónapos beszélgetések következtek, ami mindig veszekedéssel zárult. Én sosem kerestem.

Közben persze ment tovább az életünk, nekem hosszabb kapcsolataim voltak inkább, a szakításunk óta gyerekem is született, neki 3 hónapos volt a leghosszabb kapcsolata az elmúlt 5 évben.

Mióta megtudta, hogy gyerekem van, sokkal aktívabban keres, folyton érdeklődik a gyermekem felől is és sokszor célozgatott találkozóra 3asban.

Végülis találkoztunk kettesben és összehoztunk egy ilyen lazább szexkapcsolatosdit 2 hónapig, aminek nemrég véget vetettem.

Sokat változott az 5 év alatt, amíg nem találkoztunk, szinte rá sem ismertem. A mozdulatai, a hangja és persze a külseje is teljesen idegen, nem azt èreztem, mint régen. Mintha egy idegennel lettem volna, ami persze a szexet is elrontotta. 2 hónap alatt ez nem változott.

Ami pedig tetézi a dolgokat, azt hiszem szeret engem..

Egyedül őt szerettem igazán, pedig már lassan 30 vagyok, szeretném visszakapni azt az érzést, meg a régi énjét, vele simán újrakezdeném.

Nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, az évek alatt rettentően hiányzott(a régi énje) de most vagy elrejtve van, vagy egyszerűen megszűnt.

Nem tudom, hogy meggyászoljam e és lépjek tovább, vagy próbálkozzak, hogy megtaláljam benne azt, akit régen szerettem/beleszeressek újra. Vagy hogy egyáltalán lehetség lenne e ez.

A cseten sokkal erősebb érzéseket váltott ki belőlem, mint élőben, mert akkor hozzá tudtam képzelni azt, ahogy emlékeztem rá.. élőben inkább negatív irányba sültek el a találkozóink, persze csak részemről, ő odáig van meg vissza.

Nem tudom kivel megbeszèlni, mert a barátaim mind utálták(ami nem szempont, én sem vagyok oda a pasijaikért).

Megijeszt, hogy nem vágyom az érintésére élőben, hogy folyamatosan bevillannak a régi kapcsolatunkból a hibái(ezeket éveken át mantráztam magamban, hogy megpróbáljak kiszeretni belőle), hogy nem ismerem fel benne azt, akit szerettem..

És ami még kiverte a biztosítékot, hogy elvileg szerette azt a csajt IS, akivel 3 hónapig járt. Ez után hagytam fel a találkozókkal. Én hiszek a nagy szerelemben, az igaziban, akivel a legklasszabb párost alkotjuk és nem fér bele a világképembe, hogy ő másba is volt annyira szerelmes, mint belém. Én sokmindenkit szerettem, nagyon, de iránta éreztem a legerősebben minden téren, csak belé voltam szerelmes..

Valaki nem akarja ezt megbeszélni velem?

2018. jún. 4. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen hulladékokra ne pazarold az életed, mert csak szomorú leszel.
2018. jún. 4. 17:23
 2/2 NDSM ***** válasza:
Szerintem felejtsd el. Régen se működött, amikor még jobban bejött mint most. Hogy lehetnétek boldogok, ha élőben nem érzel szinte semmit. Keress 1 normális férfit, aki esetleg még segít a gyermekedet felnevelni.
2018. jún. 4. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!