Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 2 féle ember létezik?
Szerintem van aki bevallja és beletörödik hogy nem volt szerencsés a szerelemben.
Meg van aki folyamatosan szerepet játszik és csak tetteti hogy mennyire boldog a kapcsolatában.
Vagy van olyan is akinek tényleg "bejött az élet"?
Szerintem kb 7 milliárd féle ember létezik.
Nem jött be teljesen az élet, munka szempontjából katasztrófa, de ettől függetlenül a kapcsolatom rendben van.
Sok féle ember létezik, minden ember más!
Van, aki heteroszexuális, van aki homo, van aki biszex.
Mindenki saját életének a kovácsa. Nem kell a rinya, hogy beletörődik, hogy neki úgysem megy. Ez a gyávák és lusták fegyvere.
Szüleidet melyik kategóriába sorolnád? Szerinted ők csak megjátszák, hogy boldogok?
Akár mennyire is hihetetlen számodra, tudom, még nem találkoztál ilyennel, de létezik az, aki teljesen boldog, szerelmes, harmonikusan működik a kapcsolata, szeret munkába járni..stb.
Én is ilyen vagyok.
Ja és az, hogy "bejött az élet", nem bejött, hanem MEGDOLGOZTAM ÉRTE KEMÉNYEN!!!
Ez hülyeség. Nekem nagyon jó a kspcsolatom, de nem villogok vele egyáltalán. Ki van téve, hogy kapcsolatba vagyok, a profilképemen is együtt vagyunk, 2 éve tettem fel, azóta sem raktunk fel mAás képet.
Ha kérdezik megvagyunk-e, mondom, hogy nagyon is, de ennyi.
Szóval ez alapból egy harmadik típus: jó a kapcsolatom, de nem villogok vele.
Ha már a szüleimet valamelyik okos felhozta akkor elmondom hogy együtt voltak 30 évig de nem voltak egymással boldogok.
És ezt had tudjam már jobban..
Én halgattam öket veszekedni állandóan több mint 10 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!