Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy férfi nem tart többre egy rendes, szűz lányt, mint egy prostit?
Van egy srác, akivel alakulnak a dolgok, és voltunk együtt iszogatni egy nagyobb társasággal. Szóba került egyik lány ismerőse, aki régebben prosti volt, az összes srác megalázóan beszélt róla, kivéve ez a bizonyos, akivel ismerkedek. Ő kijelentette, hogy nem tiszteli jobban a szűzlányokat, nem tartja erkölcsösebbnek őket, és a gyakorlatban sem kezelne másképp egy ilyen lányt, ugyanolyan rendes lenne egy prostival is, ugyanúgy nőként kezelné. Szerinte teljesen másban rejlenek az emberi értékek, és semmi kivételezést nem kapta egy szűzies nő.
Közben a többi srác azt elemezte, hogy kézről kézre passzolnák a nők, és minden vágyukat kiélnék az ilyenen, hogy később a rendes barátnőn ne kelljen.
Én 21 éves lány vagyok és szűz, és sokat pityeregtem miután hazaértem, nem vagyok biztos benne, hogy akarok-e a sráctól még valamit, rettegek, hogy nem tisztelne és nem értékelne, pedig szerintem lenne mit, van bennem annyi, hogy ne feküdjek idegenek alá pénzért... De neki ez teljesen semmiség. :( Nagyon bánt.
Szerintetek?
"Kérdező! Ez a srác egy nagy kamugép. Egy normális férfi tárgyként tekint egy prostira, mert eladja a testét pénzért. Be akart vágódni a nagy humanitárius szövegével. Egy ilyen férfitól még jobban kell tartani, mint a nagy pofájú haveroktól. Ne is foglalkozz vele, ha jót akarsz magadnak."
Bár azzal nem értek egyet, hogy minden férfi tárgynak tekint egy prostit, de a többivel egyetértek, főleg azt figyelembevéve, hogy a BARÁTAI reakciója mi volt.
Ennyire nem különbözhet valaki a barátaitól.
Ui.: Nem, ez nem jelenti azt, hogy a fiú nem fog tisztelni téged, Kérdező, legfeljebb azt, hogy nem a szüzességed, hanem az emberi mivoltod miatt, illetve azokért a kvalitásokért, amiket ezen kívül fel tudsz majd mutatni.
(Utolsó voltam.)
Te most valami istenségnek gondolod magad amiért szűz vagy?
Ez csak egy àllapot, de a te felfogàsoddal ez az àllapot fenn is marad egy darabig...
16 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességem, szerelmes voltam, nem bàntam meg.
Most 33 éves vagyok, szàmtalan egyéjszakàs kapcsolattal a hàtam mögött, de semmivel nem vagyok kevesebb mint te.
Stabil kapcsolatban élek, van egy gyermekem, és nem lettem attól kevesebb, hogy van szexuàlis tapasztalatom.
Egy fokkal sem vagy több azért, amiért szűz vagy.
Menj apàcànak, szíved joga.
Oké, azért más a prosti és a nem prosti "értéke" alapjáraton, de azért szűznek lenni sem akkora "életbiztosítás" vagy hogyan mondjam.
Arra gondolok, ha nincsenek különösebben ilyen vágyaid, akkor nem nagy kunszt/erény. Ha vannak, akkor az, mert akkor jelenti azt, hogy "az igazinak" tartogatod magad, képes vagy felülemelkedni az ösztöneiden, stb. Viszont, mióta ekkora divat a francia meg a seggbe, ami a szüzesség elvesztésével nem jár, így szerintem igaza van a srácnak, hogy inkább nem ezt tartja az emberség fokmérőjének, akár elvonatkoztatva a kérdezőtől.
31/f
Szerintem igazad van, kérdező. Joggal gondolhatod, hogy az erkölcsi elveitek különböznek ezzel a fiúval, ha ő "teljesen másban" lát emberi értékeket. Elgondolkodtam volna én is hasonló esetben, hogy van-e értelme párkapcsolatnak.
Másfelől az emberek többsége úgy gondolkodik, hogy "a prosti tisztességesebb, mert ugyanúgy ribänc, mint a többi,csak bevallja". Ha szigorú erkölcsi elveid vannak, jó eséllyel körbe fognak röhögni és nem lesz társad sem.
Az adott srácnál azért nem mindegy, hogy kettesben mit mond a témáról, ezt derítsd ki, mielőtt megszakítod az ismerkedést.
36f
"Nem vagyok kevesebb mint te, azért mert én sokat dugtam!!!!"
"Nem vagyok kevesebb mint te, azért mert én nem dugok fűvel-fával!!!"
Te jó ég, mennyi komplexus... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!