Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy férfi nem tart többre egy rendes, szűz lányt, mint egy prostit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel alakulnak a dolgok, és voltunk együtt iszogatni egy nagyobb társasággal. Szóba került egyik lány ismerőse, aki régebben prosti volt, az összes srác megalázóan beszélt róla, kivéve ez a bizonyos, akivel ismerkedek. Ő kijelentette, hogy nem tiszteli jobban a szűzlányokat, nem tartja erkölcsösebbnek őket, és a gyakorlatban sem kezelne másképp egy ilyen lányt, ugyanolyan rendes lenne egy prostival is, ugyanúgy nőként kezelné. Szerinte teljesen másban rejlenek az emberi értékek, és semmi kivételezést nem kapta egy szűzies nő.

Közben a többi srác azt elemezte, hogy kézről kézre passzolnák a nők, és minden vágyukat kiélnék az ilyenen, hogy később a rendes barátnőn ne kelljen.

Én 21 éves lány vagyok és szűz, és sokat pityeregtem miután hazaértem, nem vagyok biztos benne, hogy akarok-e a sráctól még valamit, rettegek, hogy nem tisztelne és nem értékelne, pedig szerintem lenne mit, van bennem annyi, hogy ne feküdjek idegenek alá pénzért... De neki ez teljesen semmiség. :( Nagyon bánt.

Szerintetek?

2018. jún. 22. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
38%

Attol,hogy 21evesen szuz vagy, nem vagy jobb senkinel sem, sot szerintem eleg gaz,mondom ezt lany letemre.

Nem erdem ez, nehogy azt hidd, mindenki ugy szuletik,hogy szuz.

2018. jún. 22. 22:03
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Rendben, elnézést, csak azért kiabáltam már kamut, mert én még a legprosztóbb társaságban sem hallottam ilyen dumát, ha új lány volt ott. Prostizásról már beszéltek velem, de azt sem ilyen formában.

A többit meg leírták mások. Még egyszer bocs.

2018. jún. 22. 22:13
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
Ez most komoly, hogy azért bőgtél, mert ítéli el elsőre a prostikat, téged meg nem emel piedesztálra, csak mert még nem dugtál? Jesszus...
2018. jún. 22. 22:17
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Biztos 21 éves vagy?

Amúgy minden ember egyenlő, nem tudhatod, hogy milyen élethelyzetbe volt az adott személy, ami miatt prostitúcióra kényszerült. Téged most az zavar, hogy nem illette olyan obszcén jelzőkkel, meg nem mondta, hogy mit csinálna vele? Mert neki másabb az értékrendje, és minden ember egyenlő nála?

2018. jún. 22. 22:27
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Női logika... :D Még le is írja az ellentmondást, de nem veszi észre :D
2018. jún. 22. 22:35
 16/28 anonim ***** válasza:
32%

nekem nem normális..

mert nekem a normális férfi 80%-ban én vagyok..

és én egy prostit csak annyira veszek emberszámba, hogy ne haljon éhen, ne fázzon, stb hiszen ember lenne..

ellenben sokra tartom és tisztelem azokat akik minimális számú kapcsolatot szeretnének az életükben, erkölcsösek, alaposak és bírnak a vérükkel..

ha egyszer ilyen kérdés előtt állok szóba sem jöhet majd nem szűz lány..

úgyhogy 2 dolgot jegyezz meg:

-a ferfiak nem egyformák

-a szűzesség erény

2018. jún. 22. 22:50
 17/28 anonim ***** válasza:
29%

Bocs de a prostik között értelmesebb nők aladnak néha mint egy egyetemen. Azt kapod amiért fizetsz nincs semmi taktikázás...

A mai társadalomban pedig nehézvmegmondani ki a prosti sajnos mert eltűnik a határ a normális nők és ő köztük.

Ismerek olyan "normális" nőt aki félredugott csak szért mert a párja egy hónapot Németországban töltött melóval 12 órában pincér gxakorlaton...

Olyant is aki ezek után még neki támadt a srácnak..

Ki a prosti akkor manapság?

2018. jún. 22. 23:06
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Nekem van egy jó barátnőm, aki 24 éves koráig szűz volt (pedig szép is viszonylag és voltak is kapcsolatai, csak őrizgette a szüzességét), és olyan alpári módon undorító és erkölcstelen, és ezzel együtt szánalmas dolgot csinált párkapcsolati téren, hogy szavak nincsenek rá. Igazi rbanc lett, pedig csak egy pasival volt.
2018. jún. 22. 23:10
 19/28 anonim ***** válasza:
23%

Már miért ne lenne erény a szüzesség?! Egyet csettintene, aztán már nem lenne az. De ő nem csettint, mert nem szeretne akár kivel lefeküdni. Vannak igényei, és lesznek is igényei a partnerével szemben. Nem ösztönből él.

Szerintem ez igenis becsülendő!

Kérdező! Ez a srác egy nagy kamugép. Egy normális férfi tárgyként tekint egy prostira, mert eladja a testét pénzért. Be akart vágódni a nagy humanitárius szövegével. Egy ilyen férfitól még jobban kell tartani, mint a nagy pofájú haveroktól. Ne is foglalkozz vele, ha jót akarsz magadnak.

2018. jún. 22. 23:16
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Mert aki már nem szűz, az egyenlő azzal, hogy igénytelen és akárkivel lefekszik? :D
2018. jún. 22. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!