Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek, vagy az ismeretségi körötökben olyan, aki 30év felett találta meg élete párját?
Inkább olyanokat tudok akiknek 30 éves korukban ment tönkre a házasságuk.
Talán egyetlen ilyen ismerősöm van. Ő 30 éves koráig falta a nőket, egyiket a másik után, naponta többet is és nem ritkán volt egyszerre több barátnője. Aztán 30 éves korában talált valakit akivel még együtt van 9 év után is. Bár a múltkor elárulta, hogy még mai napig annyi lehetősége lenne megcsalni (mert még most is tapadnak rá a csajok) és talán úgy érzi, hogy ha továbbra is kihagyja ezeket akkor később bánni fogja.
Nőknél pedig szinte csak olyat ismerek 30 felett aki megtalálta élete párját, de közben csalja is fűvel-fával.
30 évesen találtam meg a jelenlegi asszonyt. Ennek már 12 éve.
De hogy minek? :)
Életemben 2 nő volt, akik igaziak voltak. Az 1. barátnőm tizenéves koromban, és az 1. feleségem a 20-as éveim elején.
Persze.
Ekkora már kiforr az ember, letisztulnak az elképzelései, vannak tervei, de eredményei is.
Igen én 41 évesen találtam meg :)
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!