Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? A barátnőmért két pasi harcol.
Szingli nőként megvisel kissé, hogy a legjobb barátnőmért két férfi küzd.
Az egyik egy ilyen tipikus macsó, fekete bőrdzseki, tetkók, basszgitáros egy bandában. Amikor megismerkedtek a barátnőmmel, oda meg vissza volt érte a barátnőm. De aztán félbe szakadt a dolog, a barátnőmet megbántotta. De aztán a csávó meggondolta magát valamiért, és azóta küzd a barátnőmért.
A másik, ő is jól néz ki, de elég más típus, egy elvont, kissé lúzer, kissé bogaras művészlélek. Egy életművész, hogy finoman fogalmazzak. Vele meg jelenleg kavar a barátnőm, de nem mondanám, hogy egyelőre komoly lenne a kapcsolatuk, pláne, hogy felbukkant az előző srác akibe bele volt zúgva, és küzd a barátnőmért.
Na mindegy, a maga módján végül is mind a kettő jó pasi, és nem kellemes, ahogy a barátnőmért küzdenek, és még engem is belevonnak, mondván én vagyok a legjobb barátnője, mondjam meg, melyikük illik hozzá, tegyek igazságot. Ez egyszer volt, mikor a barátnőm lakására felmentem, és a barátnőm összeveszett a 2. pasival, aki aznap ott aludt, és elviharzott. Közben meg beállított az 1. pasi. Mert ő meg a barátnőmet kereste, és ekkor tudta meg, hogy amúgy kavar valakivel. A barátnőm meg nem volt sehol, mint mondtam, elviharzott. és ekkor mondták, mondjam meg, melyikük illik hozzá.
Megmondtam nekik, hogy nem az én tisztem a barátnőmnek pasit választani. De mivel unszoltak, elgondolkodtam. AZ életművésszel egész jól elvoltak az utóbbi időben, bár egy idióta a srác, de nagyon jól bánik a barátnőmmel. De a másik... Emlékszem, mennyire bele volt esve a barátnőm, mikor megismerte. Az életművésszel sosem láttam ezt a szenvedélyt a szemében. Meg hát van is az a mondás, minden jó kislánynak kell egy rossz fiú. És hát a barátnőm tipikus tanulós, visszafogott jó kislány típus. A srác meg tipikus rossz fiú. Ezért azt mondtam, ő illik a barátnőmhöz. De már akkor se feltétlenül éreztem helyesnek ezt mondani, mert a másikkal is olyan jól elvoltak az utóbbi időben...
"És hát a barátnőm tipikus tanulós, visszafogott jó kislány típus."
Itt nevettem olyat, még a párom is meg kérdezte, milyen vicces dolgot olvasok:)))
Mindig tudtam, igazi humor oldal a gyakori:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!