Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezzel most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel most mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon teszik már rég óta de van barátnője ..vagyis volt a csaj szakított vele és igy ahogy most szakitott vele rám írt meg találkozni akar velem beszelgetni akar stb .. de eközött nekem is lett barátom és hát eleg jól megvagyunk de egyszerun ez a srac nem megy ki a fejembol .. szerintetek csak azert akar talalkozgatni velem hogy. Felejtse a barátnőjét vagy pedig tenyleg akar valamit? En nem tudom mit csinaljak nem akarom a mostani párom sem megbántani ,vagy megcsalni legyszi adjatok valami tanácsot! 19 L

2018. jún. 13. 23:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tetszik* egyszerűen *
2018. jún. 13. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:

De miért a házimunka kategória?

Ja várj, lehet a srác is ház (kézi) munkát vár tőled?

2018. jún. 13. 23:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Ur isten nem is figyeltem milyen kategóriába írtam huha de hulye vagyok ,át lehet még tenni ?
2018. jún. 13. 23:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kapcsolat nem való. Olvasd el még egyszer az irományodat. A párod mellett azon aggódsz, h mi van, ha csak arra kellesz neki, hogy felejtse el a barátnőjét. Te akkor miért is vagy a jelenlegi pároddal? Mert szerelemből tuti nem, max ha nincs ló, jó a szamár is alapul. Úgyhogy ha úgy is van, ahogy te levezetted, akkor zsák a foltját tökéletesen megtaláltátok egymásban... Sok boldogságot!
2018. jún. 14. 11:00
 5/12 A kérdező kommentje:
11:00 ! Mert neked való a kapcsolat.?! Csak itt játszod a szentet kozbe meg te rosszabb vagy 😀
2018. jún. 14. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Babám, 24 éves vagyok, 2 éve kapcsolatban, menyasszony és SOHA eszeme se jutott más kapcsolatban gondolkodni a párom mellett, míg te 19 évesen csak annyit tudtál bepötyögni "értelmes" válaszként, h nekem való-e kapcsolat, mert biztosan rosszabb vagyok mint te. Értelmetlen érvelés, nincs összefüggésben a válaszommal sem. Ha pedig fáj az igazság, akkor itt az ideje felnőnöd, addig viszont kapcsolatban se gondolj. Remélem a jelenlegi "párod" hamar rájön, h milyen romlott vagy! :)
2018. jún. 14. 13:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem mondod ... nekem is két éve tart a mostani kapcsolatom .csak . nem mindenki házasodó típus mint te ... szoval en sem kioktatást kértem csak azt hogy külső szemmel ti ezt hogy látjátok
2018. jún. 14. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Kulso szemmel is mondom, h nem vagy szerelmes ha ezen jar az agyad. Plane ha 2 eve vagytok egyutt, akkor meginkabb gaz a dolog... Nem normalis viselkedes. Attol mert nem egy “megnyugtato” valaszt kapsz, hanem egy szamodra negativat, ami nem tetszik, attol az meg teny meg ha magadnak nem is vallod be. En sem rosszbol irtam amit, hanem mert igy latom, mint kulsos. Csak te jottel elo a gyerekes eneddel es kezdtel ram ujjal mutogatni (mikozben ossze hordtal mindent es nem is rolam van szo) mint egy morcos gyerek, mert nem eppen azt kapta amire szamitott. Oszinten. Szerinted erre mit “kellene mondani” egy kulsosnek, h szamodra megfeleljen? H “igen, teljesen normalis, h a palid mellett azon morfondirozol, h vajon megeri-e szakitani, h nehogy 2 szek koze ess”? Vagy kerlek mondd el a te szemszogedet. Mert ezek alapjan neked teljen rendben van ez az egesz
2018. jún. 14. 22:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó mindenben igazad van én is látom persze ,hogy ez nem normális .. de én igy erzem ez ellen most sajnos nem tudok mast tenni .. en meg inkabb arra voltam kivancsi hogy a pasinak en csak sexre kellenék e és hát csak arra mert mondtam nekihogy en nem akarok egybol sexelni es hat attol fogva nem is írt .. tok szanalmas vagyok szoval igarad van :)
2018. jún. 14. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:

En nem mondtam, h szanalmas vagy :) Csak szerintem ez nem jo taktika, h egybol tamadsz.

Ha pedig a szexet elutasitotta es nem is ir azota, akkor az mindent elmond, es jobb is igy. Tudod, azt szoktam mondani, h attol, h a mult megveregeti a valladat, attol meg nem kell hatra fordulni :) Total nem eri meg az ilyen, h tonkre tedd a kapcsolatodat. Szerintem. Foleg ha jol megvagytok. Fiatal koromban (nem mintha oregnek ereznem magam😂) volt nekem is ilyen szituaciom es bar szakitottam az akkori parommal, de orulok neki, h nem hagytam magam egy multbeli csabitasnak. Tiszta maradt a lelkiismeretem. Ha ugy erzed, h nem az igazival vagy jelenleg, akkor szakits. Merj egyedul maradni, es ne azert tarts ki, mert nincs jobb. Csak az idodet veszteget es esetleg elhajtod az igazit, aki talan megismerkedne veled :)

2018. jún. 14. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!