Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évfordulón szerintetek ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulón szerintetek ciki ha nőként szervezek meglepi éttermi vacsit?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki mit gondol. Most leszünk 1 évesek, és arra gondoltam hogy van egy nagyon jó étterem a közelben és foglalnék asztalt, meglepetésként a páromnak.

Férfiak örülnétek neki?

2018. jún. 13. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nőként mondom: Nem gáz. Miért is az? :)
2018. jún. 13. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, én örülnék neki.
2018. jún. 13. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha megengedsz egy tanácsot: ahhoz, hogy egy párkapcsolat hosszú távon működjön, mindkét félnek oda kell tenni magát. Nőként sem teheted meg, hogy lógatod a lábad, és várod, hogy a pasi majd minden nap lenyűgöz. Ha nincs viszonzás, előbb-utóbb bele fog fáradni. Úgyhogy nőként szedd szépen össze magad, 1 év után bőven ideje, hogy Te is kifejezd az érzéseidet.
2018. jún. 13. 20:53
 4/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

Engem ebben a szituban leginkább az bosszantana, hogy túlságosan is elszállna az önbizalmatok, hogy kivételesen nektek kellett kitalálni valamit a párkapcsolat építésének javára, s később ezt mint ütőlap használnátok fel, hogy a partneretek nem tett soha semmit, ti meg még erre fránya vacsorára is meghívtátok a párotokat.

Nyilván örülnék neki, de fenntartásokkal kezelném, ha az adott nő találna ki valami programot, ugyanis a nők annyira gyökerek, hogy később minden apró vitánál képesek mocskos módon felhánytorgatni.

Levonva tehát a konzekvenciát, vagy az van, amit én mondok, vagy semmi.

2018. jún. 13. 21:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Úristen én nem hánytorgattam fel soha semmit senkinek. Amit adok azt szívből teszem és nem kérem vissza ha úgy alakul. És természetesen szoktam mást is szervezni. Igyekszem :)

Csak nem tudtam jó ötlet e. De akkor le is foglalom. :) köszi

2018. jún. 13. 21:05
 6/8 peca1000 ***** válasza:

Sok sikert Kérdező!

Tündér vagy! :)

2018. jún. 13. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze jó ötlet! Mi is étterembe szoktunk menni :)
2018. jún. 13. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi ciki nincs benne. :) Bár én is nő vagyok, ha hallok egy jó étteremről vagy látom a páromon, hogy nyűgösebb, fáradtabb, én is szoktam ilyesmit szervezni (neki nagyon a kaja a minden, így az ilyesmitől lesz jobb kedve). Sosem panaszkodott még, pedig őszinte típus, megmondaná, ha kellemetlennek vagy cikinek érezné.
2018. jún. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!