Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig nem ciki húzni, hogy én is visszamondjam: "szeretlek"?
Istenem, ezt a kásakerülgető sz@rt. Nem tudom, hány éves vagy, esetleg 14-5 évesen még oké, hogy "jujj, én még nem mondom ki, mert jajj". De mivel ez a felnőtt párkapcsolatok kategória, gyanítom felnőtt vagy.
Ha szereted, akkor mondd ki. Nem kell napi hatvanszor, de mi ez a verbális szüzességfogadás? Ember, vannak érzéseitek, neked is, neki is. Gondolom, ha összejöttél vele, akkor szereted. Akkor mi a halálért ne mondanád meg neki? Addig fogod húzni ezt a baromságot, hogy otthagynak a pitsába.
Ne keverd a dolgokat, nem kell a szerelmed erejét a déli nap fényéhez hasolítani, meg ódákat írni, nem erről van szó, de ne legyünk már ennyire besz@rva a saját érzelmeinktől, hogy még azzal sem merjük megosztani, akivel elvileg "összejöttünk", csókolózunk, szeretkezünk, kefélünk.
Akkor mi az értelme az egész kapcsolatnak? Egy általános iskolai szintű sutymorgás?
#4 - nek teljesen igazat adok, nem értem én sem miért csinálja így bárki is. Rögtön ágyba bújás, kapcsolat, jaj de jó.
Aztán meg savanyú a szőlő, hogy elment x idő feleslegesen. Miért nem ismered meg a másikat, mielőtt komolyra fordítod a dolgokat? Felesleges köröket futsz.
Hű. Nem sejtettem, hogy ennyi negatív választ kapok, de akkor most válaszolok.
Persze nyilván eleve nem a legjobb ilyet gyakori kérdéseken kérdezni mert nem ismertek, de akkor elmondom, hogy én alapjában véve nagyon nagyon nehezen alakítok ki kötődést az emberekkel, mindegy hogy az baráti, vagy más, ennek valószínűleg gyermekkori előzménye van. Tehát az a helyzet, hogy én táplálok iránta nagyon gyengéd és egyre erősödő érzelmeket, csak nálam ez egy igen lassú folyamat és nem tudom azt mondani, hogy ez már egy lángoló szerelem. Ezért nem mondtam még ki.
Viszont hozzátenném a vádaskodóknak, hogy ebből kifolyólag nem, még ágyba bújás sem volt.
Az 8-as válaszolónak külön köszönöm az érett hozzáállását a kérdéshez:)
A nyolcas hozzáállása minden, csak nem érett, nulla benne a logika.
Jó, így, hogy ebből kifolyólag le sem feküdtél még vele, van mentséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!