Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék helyesen dönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék helyesen dönteni, ha egyszerre két embert szeretek?

Figyelt kérdés
Az egyikben azt szeretem a legjobban, hogy belsőleg teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és szinte bármiről el tudunk beszélgetni, nagyon sok a közös bennünk, még sose találkoztam ilyen normális nővel. A másik belsőleg nem igazán jön be, mert állandóan nyavajog mindenen, de vele is jól érzem egyébként magam. Nála viszont olyan erős a testi vonzalom, hogy ilyen jót soha senkivel nem szexeltem még életemben. Már a hangjától is felizgulok. A másik lánnyal sem rossz a szex, de össze se tudom a kettőt hasonlítani. Mit csináljak? Hetek óta őrlődök, már enni meg aludni sem tudok.

2018. jún. 13. 09:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező 9-es hozzászólására válaszolva:

"Félek, bárhogy döntök, fájni fog."

Ha meg nem döntesz, sokáig nem döntesz, azzal sokkal nagyobb sebeket ejtesz mindkét nőn, ha van lelkiismereted, akkor magadon is.

Én fordított helyzetben vagyok, a feleségem két éve kezdett viszonyt, mostanában borult ki a bili. És az idő előrehaladtával egyre nehezebb, egyre fájdalmasabb mind a három félnek. Nagyon könnyen az lehet a vége, hogy mindenki olyan sebeket szed össze, amit nagyon soká tart majd begyógyítani, és a jövőbeni kapcsolatokra is nagy hatással lesz.

Dönteni kell, minél hamarabb, és korrekten lezárni az egyik kapcsolatot. A szexet lehet tudatosan javítani, tanulni, a kutatások szerint ez egyértelműen tanult viselkedésforma. De az "állandó nyavajgás" szerintem sokkal nehezebben kezelhető. Én vagy az elsőt választanám, és megpróbálnám a szexet tökélyre fejleszteni vele, vagy egyiket sem. De a kettest biztosan nem választanám.

2018. jún. 13. 15:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Na, hasonló szitu miatt van erről már kiaalkult véleményem:

1. persze, mindenképp fájni fog ( erre én is rájöttem). De döntened KELL.

2.Ha fiatal vagy, én a 2.-at választanám MOST. MIért? Egyrészt most kell a 2.-at válsztanod és megélned ezt a dolgot. Az első amit ad, arra ott lesz az egész idősebb éveid. Családdal és gyerekkekel, idősebb korban már nem igen lesz lehetőséged erre. - VAgy hát ha így aakrod továbbra is élni az életed, hogy maradsz a langyos kapcsolatban életed végéig, miközben időnként a szenvedély hiánya miatt továbbra is csalni fogod azt a nőt, akire állításod szerint kár lenne eldobnod... Hát tudod, hogy ez mindenkinek a legsz*rabb.

Szóval emiatt én már így döntenék. Hosszú távon uyganitt lennél, mint most, amikor a másik nőt dugod. Amit csinálsz az tulajdonképpen megalkuvás.

27N

2018. jún. 13. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!