Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék helyesen dönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék helyesen dönteni, ha egyszerre két embert szeretek?

Figyelt kérdés
Az egyikben azt szeretem a legjobban, hogy belsőleg teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és szinte bármiről el tudunk beszélgetni, nagyon sok a közös bennünk, még sose találkoztam ilyen normális nővel. A másik belsőleg nem igazán jön be, mert állandóan nyavajog mindenen, de vele is jól érzem egyébként magam. Nála viszont olyan erős a testi vonzalom, hogy ilyen jót soha senkivel nem szexeltem még életemben. Már a hangjától is felizgulok. A másik lánnyal sem rossz a szex, de össze se tudom a kettőt hasonlítani. Mit csináljak? Hetek óta őrlődök, már enni meg aludni sem tudok.

2018. jún. 13. 09:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Ha az egyiket tényleg szeretted volja, nem szeretted volna meg a másikat
2018. jún. 13. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
3.: az érzéseidről bem tehetsz, de arról igen, hogy egyszerre két nőbe mártogatod a farkad
2018. jún. 13. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Voltam én is így.A nyavajgósat leépítettem.Hiába volt vele szuper a szex de kiidegelt állandóan.
2018. jún. 13. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szereted, majd jön olyan, aki kívül-belül jó.
2018. jún. 13. 09:57
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Mindkettőt hagyd.

Az egyik mellett szexuálisan nem tudsz elköteleződni, állandóan csalnád. Elvégre most is azt teszed, úgyhogy ne is kezdj magyarázni, hogy te nem vagy olyan.

A másikkal meg lerendezed a szexet fél óra alatt, legyen mondjuk három menet naponta. A maradék 22.5 órában minden nap ki fog készíteni. Őt meg azért fogod csalni, mert "törődésre vágysz". A puszta nemi vágy múlik el a leggyorsabban. Aztán marad a nyavajgás.

Keress EGY olyat, akiben mindkettő előnyei megvannak.

Addig kár is hitegetni magad, hogy beéred az egyikkel, amíg ennyire nyilvánvaló, hogy mit hiányolsz belőle.

2018. jún. 13. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
A normalis csajt hagyd, ne tedd tonkre. Dugd meg parszor a hisztikrisztit aztan keress olyat aki testileg lelkileg vonz.
2018. jún. 13. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Ha olyan kapcsolatot akarsz, amiben fő szempont a szex, akkor válaszd a 2. csajt.

Ha olyat, aki értelmes, tudsz vele beszélgetni, nem nyavalygós, válaszd az 1. csajt.

(+ gondolj bele melyiket tudod leendő anyának tekinteni a jövőben)

2018. jún. 13. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jól csinálod.Én is összejöttem valakivel akivel kivételes volt a vonzalom.Csak szex volt.Nemrég megismertem valakit akivel nagyon sokat beszélgetünk.Nem vagyunk egyformák,de csiszolodunk.Nincs az a szenvedély mint a másikkal,de jó a szex is.Próbálkozunk, még komoly kapcsolat is lehet.A másik sokszor eszembe jut,hiányzik az ami vele volt.Viszont én nem kavarok kettővel.Ha elfogadsz egy tanácsot mindkettővel szüntesd meg a kapcsolatot.Lesz rá időd hogy eldöntsd kit vagy mit akarsz.48N.
2018. jún. 13. 10:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Félek, bárhogy döntök, fájni fog. Ha logikusan nézem, akkor a normális lányt fogom választani, hosszútávon vele tudnám elképzelni az életem. Ő tényleg egy olyan nő, amire a legtöbb férfi vágyik. Kedves, okos, türelmes, törődő. Viszont a másik lány szexualis kisugárzása olyan erős, hogy folyton róla ábrándozom. Ha csak rágondolok, már attól felizgulok, viszont az állandó nyavajgása tényleg idegesítő. Bárhogy is alakul, tuti rosszul fogom utána érezni magam.
2018. jún. 13. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

2!

Az első mellett mindig hiányozna a jó szex, és ilyenkor jön a megcsalás. Csak fájdalmat okoznál neki.

Ti férfiak viszont bármeddig el tudjátok viselni a szép, de hisztis csajokat. Csak a szex fontos hosszú távon is, a lelkizést meg kiélitek a haverokkal, vagy úgy se.

Idővel úgy is a farkatok után mentek. Felesleges játszani a normális lányok érzéseivel.

2018. jún. 13. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!