Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van, hogy egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy egyszerre gyűlölök és szeretek egy nőt?

Figyelt kérdés

Amikor eszembe jut,mindig kettős érzelmeim vannak,undorom tőle,de vele akarok lenni.

Nem értem.

Ha undort érzek,miért szeretnék együtt lenni vele?

Miért vannak ilyen érzéseim?

2017. febr. 2. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi miatt undorodsz tole?
2017. febr. 2. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Gondolom vagy megcsalt vagy megbántott vagy nem adott esélyt, azért érzel gyűlöletet, de közben szereted és vágysz rá?

Nehéz helyzet... az segít, ha minél előbb túllépsz rajta, vagy megpróbáljátok együtt.

2017. febr. 2. 16:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyrészről volt amikor bántott,máskor pedig segített rajtam. Viszont arról fogalmam sincs,hogy ő mit érez. Igen,néha én is bántottam,mikor dühös voltam rá.
2017. febr. 2. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz vele akkor az érzéseidről? Vagy valami gátol ebben?
2017. febr. 2. 16:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából egy volt szobatársam. Nem történt közöttünk semmi,mivel megismerkedésünk óta volt barátja. Viszont én már néhány hónap után beleszerettem. Volt amikor együtt lógtam vele és a barátjával,de a barátja finoman szólva is kőbunkó. Egyszer összekaptam a sráccal,kisebb verekedés is lett belőle. A lány pedig a barátja mellé állt,pedig a srác kezdte az egészet. Ezután is előfordult párszor,hogy kiállt a srác mellett,pedig mellettem kellett volna lennie. De érdekes,hogy máskor mindig rendes volt velem,valamikor pedig hozzám se szólt. És félek beszélni az érzéseimről,mert már nem tudom mi lenne a reakciója,de szerintem ő is tudja,hogy mit érzek. Túllépni meg azért nem tudok,mert ő pont olyan nő,amilyenre mindig vágytam.
2017. febr. 2. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:

De, ha eddig volt barátja és látszólag ő csak a barátjának tekint, neked is az lenne a legjobb, ha tovább tudnál lépni rajta...

Vannak még rajta kívül lányok, éppen elegen és nem hiszem, hogy csak is ő ütné meg a mércédet. Sőt! Megkockáztatom, még nála sokkal jobbat is találhatsz majd! :)

Kitartást!

2017. febr. 2. 16:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,rossz érzés,hogy egy ilyen nő csakúgy átnéz rajtam,pedig boldoggá tudnám tenni,még akkor is,ha ő ezt nem látja elsőre.
2017. febr. 2. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:

"Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,

Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín."

Catullus kr. e. 87-54

2017. febr. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!